Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dušan sa rútil po diaľnici pri Dubnici rýchlosťou 165 km/h: Opitý riskoval s manželkou a deťmi

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: polícia)

TRENČÍN - Trenčianski diaľniční policajti mali na Silvestra zasa raz plné ruky práce. Radarom namerali a následne zastavili vodiča, ktorý prekročil maximálnu povolenú rýchlosť na diaľnici o 35 km/hodinu. To ale nebolo všetko, auto riadil opitý.

Policajti na diaľnici pri Dubnica nad Váhom v smere jazdy od Žiliny na Bratislavu namerali dopoludnia Hyundai Grand Santa Fe. Vodič išiel rýchlosťou 165 km/hodinu. Policajti Dušana zastavili na diaľničnom odpočívadle. Pri kontrole ho vyzvali, aby sa podrobil dychovej skúške. "37-ročný Dušan z Liptovského Mikuláša sa dychovej skúške dobrovoľne podrobil a nafúkal 0,87 mg/l, čo predstavuje 1,81 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška po dvadsiatich minútach mala o niečo nižšiu hodnotu, stále však presahujúcu jedno promile. Nafúkal 1,69 promile" opísala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová. 


Prečítajte si aj:

FOTO Vladimír sa rútil diaľnicou: Keď mu dali policajti fúkať na druhý pokus, iba krútili hlavami


Policajti vodičovi zadržali vodičský preukaz. Zarážujúce bolo, že opitý Dušan rútiaci sa po diaľnici v aute viezol manželku a dve deti.

Dušan sa rútil po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Policajná hovorkyňa upozorňuje, že diaľniční policajti budú v kontrolách merania rýchlosti jazdy pokračovať aj naďalej. Rýchlosť jazdy je jedna z najčastejších príčin zavinenia dopravných nehôd. Vodiči svojou riskantnou a rýchlou jazdou ohrozujú nielen seba, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky. A obzvlášť vtedy, keď vodičovi „asistuje“ aj alkohol.

Viac o téme: PirátPolícia Trenčín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu