Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Patrik (18) chcel nový život v Anglicku, všetko sa zvrtlo: Hanba Slovákom, deportácia domov

Patrik Zobraziť galériu (2)
Patrik (Zdroj: Foto: polícia)

DERBY - Poriadnu hanbu nám narobil 18-ročný Patrik. Len pár dní po tom, čo vyšiel z väzenie na Slovensku, pokračoval v páchaní trestnej činnosti v Anglicku. Slovák dostal trest a vyhostili ho z krajiny.

Mladík sa v máji minulého roka presťahoval s rodičmi do Veľkej Británie. Urobil tak len pár dní po tom, čo bol na Slovensku prepustený z väzenia. Patrik s vyčíňaním neprestal a niekoľko mesiacov po príchode do Anglicka sa v lete vlámal cez pivničné okno do bytu k mladej mamičke. Žena ho ale prichytila a zlodejovi sa podarilo utiecť. 


Prečítajte si aj:

Najkurióznejšia krádež roka: Bezpečnostná kamera v Bratislave nakrútila VIDEO svojho konca


Viac "šťastia" mal o niekoľko dní, keď sa aj s komplicom vlámal do bytu k 64-ročnej žene. Ten sa pokúsil ženu zabaviť a Patrik chcel vniknúť do domu. "Obeť videla dvoch mužov na svojom pozemku a krátko nato sa ozvalo klopanie na dvere. Komplic, ktorý klopal, si pýtal u ženy prácu," opísala Sarah Slaterová počas pojednávanie súdu v Derby.

Patrik (18) chcel nový
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Súd poslal Slováka do väzenie na dva roky. Patrika deportujú z krajiny. "To je to, čo on robil vo svojej domovskej krajine a po prepustení 30. apríla prišiel túto trestnú činnosť páchať do Veľkej Británie," cituje sudcu Petra Cooka portál thesun.co.uk. Patrikov obhajca ale dôvodil, že jeho rodičia žijú v Anglicku a syn chce byť s nimi. "Chce zostať tu, pracovať tu a ísť do školy," povedal. 

Patrik je pekný kvietok. Medzi rokmi 2013 a 2016 bol na Slovensku až päťkrát odsúdený za krádeže.  

 

 

Viac o téme: ZlodejPatrikDerby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu