Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Okultista predpovedá rok 2017: Čakajú nás zmeny, utečenecká kríza prerastie do obludných rozmerov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

BRATISLAVA - Významné politické zmeny doma a v Európe. Rok 2017 sa natrvalo vryje do ľudskej histórie. Ohnivý kohút čínskeho horoskopu a veštecké pohľady na nasledujúci rok predpovedajú až prelomové zmeny doma či vo svete. O roku 2017 z pohľadu síl medzi nebom a zemou sme sa rozprávali so známym bratislavským okultistom Martinom Schenkom.

Okultista očakáva v roku 2017 výrazné zmeny, ktoré sa dotknú všetkých oblastí. Rok ohnivého kohúta medziľudským vzťahom nepraje. Do rodinných, priateľských a obchodných vzťahov vnáša hádky, spory a prudký hnev. Všeobecne, čo sa týka vzťahov, ide o najhorší rok.

Nový prezident USA zmení Ameriku a celý svet, globálna ekonomika prudko rastie

Šokujúce víťazstvo Donalda Trumpa v prezidentských voľbách zásadne pomôže nielen USA, ale aj celému svetu. Otepľovanie vzťahov s Ruskom na čas ochráni svetový mier. Nový americký prezident bude v prvom rade stáť za obchodnými záujmami Spojených štátov amerických. Hodnota amerického dolára výrazne posilní nad hodnotu eura. Podnikateľskú povahu najsilnejšieho muža sveta pocíti celá krajina, ktorú povedie dobrý hospodár. Svetová ekonomika prudko rastie. Nárast nevídaných rozmerov zažívajú tiež mnohé virtuálne meny, do ktorých sa oplatí v roku 2017 investovať.

Donald Trump
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP)

Utečenecká kríza v Európe prerastie do obludných rozmerov

Či už považujeme utečeneckú krízu za dopredu zinscenovanú hru mocných alebo následok vojnového konfliktu v moslimskom svete, táto do Európy prinesie zabíjanie nevídaných rozmerov. V dave utečencov sa do Európy dostalo mnoho sfanatizovaných jedincov, ktorých jedinou vierou je radikálny islam a šírenie jeho smrtonosného odkazu. Podhubie sa rozrástlo po celom starom kontinente a začína bujnieť. V bezpečí už nie je žiaden európsky štát, terorizmus bez výnimky ohrozuje aj postkomunistické krajiny východnej Európy vrátane Česka a Slovenska. Praha sa bohužiaľ pridá k mestám ako Berlín či Paríž. Mimo ohrozenia neostane ani Bratislava. Politici namiesto riešenia príčin využijú smrť nevinných na ďalšie obmedzovanie demokracie a slobôd jednotlivca. Moslimský radikalizmus bude zneužitý proti Európanom.

Slovenská politická scéna zažije šok

Rok 2017 bude znamenať koniec dominancie tradičných politických síl a zoskupení. Ľudia pochopili, že politika slúži iba k presadzovaniu cieľov vyvolených. Ďalšie šokujúce odhalenia zlodejstiev obludných rozmerov dotlačia krajinu k predčasným voľbám. Volebné právo využijú masy zúfalých občanov iba na protest proti vládnej oligarchii. Z predčasných volieb, ktoré vidieť až koncom budúceho roka, triumfálne prerazí práve tá parlamentná strana, ktorá je tradičnými politikmi nenávidená. Budúca slovenská vláda sa nezostaví na pravicových, ľavicových, konzervatívnych či liberálnych princípoch. Všetci sa spoja proti jednému nepriateľovi. Najsilnejšia vládna strana zažije šokujúci prepad preferencií.

Okultista predpovedá rok 2017:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: topky)

Bežní pracujúci Slováci sa zlepšenia života nedočkajú

Fantastické ekonomické správy ľudia žijúci na východ od Bratislavy nepocítia vo svojej peňaženke. Príliv zahraničných investorov nebude znamenať zvyšovanie platov a životného štandardu Slovákov, ale ekonomické prisťahovalectvo z krajín tretieho sveta. Vykorisťovaní a nespokojní slovenskí zamestnanci budú prepúšťaní na úrady práce. Nezamestnanosť sa nezníži. Počet exekúcií sa vyrovná počtu obyvateľov.

Okultista predpovedá rok 2017:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Thinkstock)

Obrat k viere vo vlastné schopnosti – nové energie éry Vodnára

Človek túžiaci po slobode a naplnenom živote má jedinečnú šancu čerpať a využívať vesmírne energie k prospechu seba a planéty. Duchovné a alternatívne smery zažívajú v roku 2017 neočakávaný boom. Veľké percento ľudí si začína vytvárať alternatívnu realitu za pomoci duchovných učiteľov. Éra Vodnára pomáha ľudstvu prebudiť sa a využívať výnimočné schopnosti, ktoré sú súčasťou každého z nás

Viac o téme: PredpoveďMartin SchenkOkultista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu