Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Konflikt v Smere sa stupňuje: Beňová deň po sneme kopla do Fica, je trápny, nevie reagovať!

Monika Flašíková-Beňová Zobraziť galériu (4)
Monika Flašíková-Beňová (Zdroj: TASR - Milan Kapusta)

BRATISLAVA - Ako jediná je po včerajšom sneme znepokojená. Aj keď odborná verejnosť očakávala od včerajšieho snemu Smeru zmeny, nakoniec sa nič neočakávané nekonalo. Vysokopostavená politička Smeru Monika Flašíková-Beňová však s výsledkami snemu spokojná nie je. Večer po akcii sa nechala počuť, čo si o situácii v strane naozaj myslí. Nepekné čítanie to bude najmä pre premiéra a smerácku jednotku Roberta Fica.

Europoslankyňa začala zhurta. Včera večer na Facebooku napísala, že reakcia Roberta Fica je trápna. "Neviem, ale je už vážne trápne, keď predseda strany nevie reagovať na opodstatnené postoje a kritiku ničím vecným alebo zmysluplným, len frázami o odtrhnutosti od reality," napísala známa politička v reakcii na Ficovu poznámku, že žije v bubline v Bruseli.

Fico včera na tlačovke po sneme strany povedal, že Flašíková-beňová žije v bubline
Zobraziť galériu (4)
Fico včera na tlačovke po sneme strany povedal, že Flašíková-beňová žije v bubline  (Zdroj: TASR)

Flašíková-Beňová na svoju obranu napísala, že debatovala so študentmi a to ju utvrdilo v tom, že od reality je odtrhnuté vedenie Smeru. "Bola som v piatok na diskusii v Trnave na univerzite so študentmi a teda úprimne, ak tu niekto naozaj od reality odtrhnutý je, tak to je časť vedenia Smeru."

Konflikt v Smere sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Na záver napísala, že a to iba pred mesiacom si myslela, že v strane majú korektné vzťahy. "A to sme pred takmer dvoma mesiacmi hovorili o korektnosti v straníckych vzťahoch. netreba stále hľadať nepriateľov a vykopávať zákopy. Politika v slušných stranách je o dialógu. Slušným dialógom dosiahneme slušné riešenia a posilníme slušnosť v spoločnosti," zakončila politička.

Viac o téme: Monika Flašíkov-Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu