Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Neopísateľná tragédia pár dní pred Vianocami: Po zrážke na moste prišla Saskia (3) o mamičku (†27)

Po nešťastnej zrážke na moste vyhasol život mladej mamičky Sandry Zobraziť galériu (3)
Po nešťastnej zrážke na moste vyhasol život mladej mamičky Sandry (Zdroj: Foto: Facebook, polícia, HaZZ)

DOLNÁ STREDA - Celé Slovensko včera zasiahla smutná správa o smrti mladej ženy Sandry, ktorá s kamarátkou havarovala na moste pri Dolnej Strede v galantskom okrese. Do už nabúraného auta narazil vodič renaultu, ktorý dostal šmyk a nad autom stratil kontrolu. Náraz stál mladú ženu život. Po Sandre ostala trojročná dcérka Saskia.

Sandra išla včera ráno so svojou 41-ročnou kamarátkou Monikou chevroletom po moste, ktorý vedie ponad rýchlostnú cestu R1. Na zľadovatelej vozovke dostali šmyk a narazili do zvodidiel. Z havarovaného auta vystúpili, aby na cestu položili výstražný trojuholník. Celú situáciu spozoroval 31-ročný muž na felícii. Zastavil a ženám šiel na pomoc. V protismere išiel v tom čase ďalší vodič na renaulte, ktorý ale tiež dostal na klzkej ceste šmyk a narazil do už havarovaného auta. Silný náraz vrak posunul a narazil do vodiča felície a dvoch kamarátok zo chevroletu. Aj napriek úpenlivej snahe záchranárov sa Sandru nepodarilo zachrániť. Jej kamarátka Monika a vodič felície skončili v galantskej nemocnici.


Prečítajte si aj:

FOTO Tragédia pri Galante: Po bežnej zrážke si mysleli, že sú v bezpečí! Smrť číhala o pár metrov


Sandra z Váhoviec bola na materskej dovolenke so svojou dcérkou Saskiou. S dievčatkom stihla ešte cez víkend navštíviť Mikuláša, no Vianoce už spolu neprežijú. Rodina, priatelia a známi sa z obrovskej tragédie nedokážu spamätať. Saskia prišla o milovanú mamičku, blízkych čakajú najhoršie sviatky v živote. 

Neopísateľná tragédia pár dní
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Fotto: Polícia, Facebook)

Minuloročné Vianoce bola ešte rodina spolu
Zobraziť galériu (3)
Minuloročné Vianoce bola ešte rodina spolu  (Zdroj: Foto: Facebook, polícia, HaZZ)

Ako informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová, polícia začala trestné stíhanie pre usmrtenie. V prípade dokázania viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody až na tri roky. 

Viac o téme: TragédiaZrážkaDcérkaMamičkaDolná Streda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu