Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

GoGo odviezol Kisku do práce: Prezident prezradil pikošky zo súkromia a dal aj oduševnelý spev

Andrej Kiska sa nechal odviezť GoGom Zobraziť galériu (3)
Andrej Kiska sa nechal odviezť GoGom (Zdroj: youtube/gogomantv)

BRATISLAVA - Najznámejší slovenský youtuber GoGo opäť prekonal sám seba a tentoraz sa pochváli naozajstnou lahôdkou. Podarilo sa mu totiž ukecať samotného prezidenta, ktorého povozil vo svojom aute. A popritom ho vyspovedal.

Kariéra Daniela Štraucha, ktorý berie slovenský internet útokom, sa nedávno, ako sám priznal, priblížila k absolútnemu vrcholu. Naznačuje to aj názov jeho najnovšieho počinu - "Cesta do práce s prezidentom". Presne tak, tomuto dvadsaťročnému Bratislavčanovi sa totiž podarilo k sebe do auta dostať najvyššieho predstaviteľa krajiny - prezidenta Andreja Kisku a na jeden deň sa stal jeho oficiálnym šoférom. 

GoGo odviezol Kisku do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/gogomantv)

Počas toho, ako viezol prezidenta do práce, ho GoGo trochu vyspovedal. Kiska priznal, že na internete trávi viac času, ako by mal a keď už si pustí Youtube, tak hlavne preto, aby si vypočul pesničky. Napríklad takých Nedvědovcov. No stalo sa to, čo možno nikto nečakal - sám a z plného hrdla predviedol svoje spevácke umenie. 

GoGo odviezol Kisku do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/gogomantv)

Prezident ďalej prezradil, čo má na svojej práci najradšej a čo naopak neznáša. Celý rozhovor sa niesol v uvoľnenom duchu a počas neho sa zastavili aj na pumpe, aby sa občerstvili. GoGo nakoniec Kisku v zdraví doviezol až do prezidentského paláca, kde sa dvojica rozlúčila. 

Viac o téme: Andrej kiskaGogo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu