Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nápoj, ktorý pijú v Bratislave najmocnejší politici Európy

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA - Známy tradičný československý nápoj má novú limitovanú edíciu, má to však háčik. Nemôže ho ochutnať hocikto. Špeciálne osvieženie je pripravené pre všetky zahraničné návštevy počas slovenského predsedníctva EÚ. Najšikovnejší čitatelia portálu Topky.sk sa k nim budú môcť pripojiť.

Slovenská republika predsedá Rade EÚ od 1. júla do 31. decembra 2016. Pre Bratislavu to znamená stať sa na polroka "hlavným mestom Európskej únie“. Počas tohto obdobia sa v Bratislave uskutočňuje približne 20 neformálnych zasadnutí ministrov a ministerských konferencií. Zároveň Bratislava hostí takmer 180 podujatí na expertnej a pracovnej úrovni. Kofola prichystala pre predsedníctvo vyše 17-tisíc litrov tradičných československých nápojov.

Nápoj, ktorý pijú v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: topky)

„Obľúbený tradičný československý nápoj sa nahodil špeciálne kvôli slovenskému predsedníctvu EÚ, ako sa na túto príležitosť patrí. V novom šate osvieži zahraničné návštevy a keďže Kofola s radosťou mení svet k lepšiemu, obliekla si tričko hlásajúc viac lásky pre všetkých,“  hovorí PR manažérka pre Kofolu Jaroslava Musilová.

 

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte limitovanú edíciu Kofoly

V piatok 25.11. o 14:00 sa budete môcť zapojiť do našej súťaže na Facebooku. Zo správnych odpovedí vyžrebujeme deviatich šťastlivcov, ktorí od nás dostanú limitovanú edíciu Kofoly, ktorá je nepredajná v obchodoch a využíva sa iba počas predsedníctva Slovenska v EÚ. Stačí správne vyriešiť aspoň jeden z hlavolamov, ktoré nájdete na facebookovej stránke portálu Topky.sk.

Upozornenie! Súťaž končí o 17:00.

...

Viac o téme: Limitovaná edíciaSúťaž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu