Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragédia na rybačke pri Galante: Matku čakalo najhoršie ráno, pohľad na blízkych a zúfalý krik

 Tragédia na rybačke Zobraziť galériu (4)
Tragédia na rybačke (Zdroj: foto: tv joj)

KAJAL - Neopísateľné nešťastie sa stalo v katastri obce Kajal pri Galante. Včera ráno našla žena v stane pri brehu rieky Váh bezvládne telá svojich najbližších. Otec (†53) so synom (†22) odišli v spánku z tohto sveta.

Otec so synom prišli k priehrade na ryby ešte cez víkend. Rybári ich videli ešte v utorok večer v člne. Ako povedali, v rieke boli vlny, preto sa mohli zamočiť. Vošli do stanu, kde sa chceli ohriať a vysušiť si mokré veci. V stredu ráno sa ale zobudili na zúfalý krik. Manžela a syna našla v stane manželka a mama. Okamžite zalarmovala políciu a záchranárov. "Dvojica mužov vo veku 53 a 22 rokov, žiaľ, po príchode záchranárov už nejavila známky života," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. 

Tragédia na rybačke pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)


Prečítajte si aj:

Tragédia pri Zvolene: Simonku (†3) našli ráno, zomrela za záhadných okolností


Ako informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová cudzie zavinenie vylúčili. "K usmrteniu došlo pravdepodobne v dôsledku udusenia unikajúcim plynom," doplnila. S najväčšou pravdepodobnosťou sa muži otrávili oxidom uhoľnatým. Otec so synom si v stane kúrili ohrievačom, ktorý bol napojený na plynovú bobmu.   

Tragédia na rybačke pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Policajt Stanislav (†53) pracoval 23 rokov na Obvodnom oddelení Policajného zboru v Seredi, naposledy ako starší referent špecialista pre prácu s komunitami. Budúci rok plánoval odísť do civilu.

 

Viac o téme: TragédiaOtecSmrťNešťastieSynKajal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu