Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragédia pri Trenčíne: Po zrážke s vojačkou (28) zomrela vo fabii Jana (†54), ona bojuje o život

Nešťastie pri Trenčíne Zobraziť galériu (2)
Nešťastie pri Trenčíne (Zdroj: Foto: polícia)

MNÍCHOVA LEHOTA - Tragédia sa stala dnes skoro ráno na ceste v katastri obce Mníchova Lehota. Zrážku s 28-ročnou vojačkou Monikou neprežila 54-ročná spolujazdkyňa Jana z oproti idúceho auta. Monika bojuje v nemocnici o život.

Nešťastie sa stalo dnes skoro ráno, krátko po šiestej hodine. Ako informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová, Monika (28) z okresu Trenčín jazdila na Fiate Punto od Bánoviec nad Bebravou smerom na Trenčín. Začala predchádzať jazdnú súpravu jazdiacu v tom istom smere, pričom sa zrazila s oproti idúcou Škodou Fábia, ktorú riadila 53-ročná Viera z okresu Púchov. Fiat po zrážke odhodilo do nákladného auta Renault Premium s prívesom, ktorý riadil Vladimír (60) z Topoľčian.  


Prečítajte si aj.

Rodinná tragédia v Malých Uherciach: František (†44) bodol manželku (42), potom sa obesil


Na mieste zasahovali bezprostredne po ohlásení privolaní záchranári. Prvú pomoc poskytovali aj policajti, ktorí ako prví prišli na miesto nehody. "54-ročná žena, žiaľ, utrpela zranenia nezlúčiteľné so životom. 53-ročnú ženu a 28-ročnú ženu sme s polytraumou previezli do trenčianskej nemocnice," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Desivú zrážku neprežila spolujazdkyňa Jana z fábie. Monika išla skoro ráno do práce. 

Obom vodičkám bola v nemocnici odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu.

Tragédia pri Trenčíne: Po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Vyšetrovateľ z Trenčína už začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Na mieste tragédie  bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava. "Príčina a miera zavinenia tejto tragickej dopravnej nehody, pri ktorej zbytočne vyhasol ľudský život, je naďalej v štádiu vyšetrovania," uzavrela Antalová.  

 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaMníchova Lehota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu