Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Fatálna nehoda na horskom priechode Dargov: Pri zrážke auta s kamiónom vyhasol život

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: polícia)

TREBIŠOV - Život 37-ročného vodiča osobného auta vyhasol pri dnešnej zrážke s nákladným vozidlom na horskom priechode za obcou Dargov v Trebišovskom okrese. Tragická havária sa stala krátko pred 5.00 h.

"Vodič z okresu Trebišov s vozidlom zn. Peugeot 406 pri prejazde pravotočivej zákruty z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a bočnou pravou stranou vozidla narazil do protiidúceho nákladného motorového vozidla zn. Man. Pri dopravnej nehode vodič osobného vozidla utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Šofér nákladného vozidla - 37-ročný Košičan zranený nebol, požitie alkoholu u neho nezistili. U nebohého vodiča bola nariadená pitva. Na vozidlách vznikla celková odhadovaná škoda vo výške 8000 eur. Bližšie okolnosti, ako aj príčina a miera zavinenia dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. "Poverený príslušník Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uviedol Szabó.

Haváriu polícia dokumentovala za prítomnosti súdneho znalca z odboru dopravy a službukonajúceho prokurátora. Dopravu na mieste regulovali príslušníci Policajného zboru. 

Polícia v tejto súvislosti upozorňuje na potrebu jazdiť opatrnejšie a pripraviť vozidlo na jazdu v sťažených jesenných a prichádzajúcich zimných podmienkach.

FOTO Fatálna nehoda na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Viac o téme: NehodaDargov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu