Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

PÁTRANIE ÚSPEŠNÉ Nezvestnú Rebeku (16) z Komárna polícia našla, otec si vydýchol

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

KOMÁRNO - Polícia intenzívne pátrala po Rebeke (16) z Komárna od včera. Dievča o sebe nedalo nikomu vedieť po tom, čo odišlo od svojej kamarátky. Blízki prežívali najhoršie chvíle svojho života. Našťastie, polícia Rebeku pred niekoľkými minútami našla.

Aj vďaka vám sa podarilo Rebeku vypátrať. V mene rodiny ďakujeme.

"Hliadka zo Šale dnes vypátrala nezvestnú Rebeku," potvrdila hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová s tým, že otec si ide pre dcéru v týchto chvíľach.

Rebeka odišla od kamarátky

Rebeka z Komárna bola nezvestná od 18. októbra 2016. Naposledy ju videli v pondelok o pol deviatej ráno, keď si bola u kamarátky pre svoje veci, ktoré chcela predať cez internet a následne si kúpiť nové. Odvtedy o nej nikto z blízkych nepočul a nikto ju ani nevidel. Dievčina má pri sebe aj dva mobilné telefény, no oba sú nedostupné. "Ráno som dcéru odviezol do školy, tam ale nešla, potom som sa dozvedel, že išla ku kamarátke po  tie veci," povedal nám nešťastý otec Zoltán, ktorý jedným dychom dodal: "Rebeka od kamarátky odchádzala s tromi taškami. Podľa jej slov Rebeku čakalo nejaké auto, ktoré ju malo aj s vecami odviesť. Auto ale kamarátka nevidela."

Rebeka navštevuje strednú školu, kde sa učí za kuchárku a cukrárku. Je bezproblémová študentka. Jej kamaráti povedali, že priateľa nemala, no otec si to nemyslí. "Podľa mňa sa s niekým stýkala, neviem ale s kým," povedal so stiahnutým hlasom. Zároveň pripustil, že dcéra pred ním spomenula svoj plán odísť do zahraničia. Rebeka žije v spoločnej domácnosti s otcom a jeho družkou. S mamou sa pravidelne stýka. Podľa otcových slov mali medzi sebou dobré vzťahy, preto je z jej zmiznutia veľmi zronený a dúfa v jej čoskorý návrat alebo vypátranie. 

Popis osoby 

Rebeka je vysoká 160 cm, má štíhlu postavu, dlhé rovné vlasy bordovohnedej farby, hnedozelné oči. Na pravom pleci má tetovanie v tvare motýlika s veľkosťou približne 15 krát 15 cm. Naposledy mala oblečené modré botasky, legíny čiernej farby s vodorovnými pásikmi, modrú bundu do pása. Je predpoklad, že Rebeka bude mať už iné oblečenie.  

 

 

Viac o téme: KomárnoNezvestnosťRebeka Szabó
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu