Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Rannej tragédie pri Pezinku: Michal (†34) vyletel z cesty, v aute na šrot nemal žiadnu šancu

Ranná tragédia pri Pezinku Zobraziť galériu (4)
Ranná tragédia pri Pezinku (Zdroj: Foto: HAZZ)

PEZINOK - Tragédia sa stala skoro ráno na ceste medzi Pezinkom a Šenkvicami. Vodič Michal (†34) v rýchlosti narazil do stromu a s autom sa prevrátil. To sa mu, žiaľ, stalo osudným.

Nešťastie sa stalo krátko pred šiestou ráno. Približne 300 metrov za kruhovým objazdom v smere do Šenkvíc z doposiaľ presne nezistených príčin Michal narazil do stromu a následne sa s Hondou Civic prevrátil.

FOTO Rannej tragédie pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: HAZZ)

Na mieste zasahovali bezprostredne po ohlásení všetky záchranné zložky. "Hasiči poskytli zranenej osobe prvú predlekársku pomoc, vykonali protipožiarne opatrenia na zabránenie vzniku požiaru a asistovali pri zdokumentovaní dopravnej nehody. Na mieste zasahovali štyria príslušníci s jedným kusom hasičskej techniky," uviedlo operačné stredisko bratislavských hasičov. Okamžite po príchode záchranári pokračovali s oživovaním ťažko zraneného Michala. "34-ročného muža sme sa snažili oživovať na mieste, žiaľ, utrpel poranenia hlavy, ktorým napokon podľahol," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.   


Prečítajte si aj:

Rodinná tragédia v Malých Uherciach: František (†44) bodol manželku (42), potom sa obesil


Prípadom sa zaoberajú pezinskí policajti. "Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú v súčasnosti predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," uviedla hovrokyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková. 

FOTO Rannej tragédie pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: HAZZ)

 

 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaPezinok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu