Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

MIMORIADNA SPRÁVA Drsné VIDEO tragickej nehody Daniela Lipšica: Pravda o zrážke odhalená

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - A je to vonku. Na svete je tragické video zrážky Daniela Lipšica s chodcom Emilom (†72). Zábery zachytávajú osudové momenty na bratislavskej ceste, ktorá sa dôchodcovi stala osudnou a politikovi navždy zmenila život.

Do redakcie nám prišlo video, na ktorom je zachytená nehoda exposlanca Daniela Lipšica. Na videu je vidieť, ako chodec prechádza cez priechod pre chodcov. Incident vidí niekoľko ďalších ľudí, ktorí kráčajú povedľa.

UPOZORNENIE: Video nie je vhodné pre slabšie povahy a maloletých

Daniel Lipšic

Lipšic okamžite po zrážke vybehne z auta k Emilovi. Zábery tiež ukazujú, že chodec odletel niekoľko metrov od miesta zrážky.

Video nasnímala podľa našich informácií kamera na budove Krajského súdu v Bratislave.

MIMORIADNA SPRÁVA Drsné VIDEO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: topky)

Nešťastie sa stalo v pondelok 19.septembra vo večerných hodinách na Vajnorskej ulici v Bratislave. Lipšic na Škode Superb išiel v ľavom pruhu. Zrazil 72-ročného chodca Emila, ktorý zranenia podľahol v ružinovskej nemocnici. Alkohol u vodiča zistený nebol. Chodec mal tmavé oblečenie bez reflexných prvkov. Rýchlosť má určiť znalecké posudzovanie.

Daniel Lipšic2

Politik sa po nehode vzdal mandátu poslanca. 29. septembra sa na mieste činu konala rekonštrukcia. Vyplynulo z nej, že exposlanec Daniel Lipšic bezprostredne pred nehodou obiehal iné auto. Zástupcovia oboch strán sa zhodli, že chodca nebolo z viacerých vzdialeností dobre vidieť.

MIMORIADNA SPRÁVA Drsné VIDEO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: TragédiaParlamentSmrťDôchodcaDopravnáChodecPoslanec Daniel Lipšic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu