Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Elitní policajti zverejnili VIDEO z Behanovho zatýkania: Škaredý budíček pre väzňa na úteku

Úkryt väzňa na úteku Zobraziť galériu (4)
Úkryt väzňa na úteku (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - Po štyroch mesiacoch policajti dolapili väzňa Ľubomíra Behana, ktorý utiekol z leopoldovskej väznice. Od dnešného rána je opäť za mrežami. Pozrite sa, kde sa dlhé týždne ukrýval. Národná kriminálna agentúra zverejnila video zo zatýkania.

Pozrite si, aké nemilé ráno čakalo dnes Ľubomíra Behana. Elitní policajti ho zadržali v dedine Ostrov pri Piešťanoch v otcovom dome.

Ľubomír Behan

Prezidiálni pátrači v úzkej spolupráci s trnavskými policajtmi získali operatívnou činnosťou poznatky o možnom úkryte hľadaného Ľubomíra Behana. Ukrýval sa v rodinnom dome na adrese trvalého bydliska svojho otca. "Na základe tejto informácie bola príslušníkmi cieľového pátrania Prezídia Policajného zboru v dňoch 7. - 8.10.2016 pripravená policajná akcia na zadržanie hľadaného Ľubomíra," informoval hovorca Prezídia Policalného zboru Martin Wäldl a doplnil: "Do policajnej akcie boli zapojení prezidiálni cieľoví pátrači, príslušníci národnej kriminálnej agentúry Prezídia Policajného zboru, policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trnave a psovodi Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave."

Elitní policajti zverejnili VIDEO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Skrýval sa na povale

Dnes o pol štvrtej ráno policajti hľadaného Ľubomíra zatkli. "Hľadaný Ľubomír sa mal v tomto čase cielene skrývať vo vopred pripravenom úkryte na povale domu, pričom na výzvy polície nereagoval," ozrejmil Wäldl. 

Elitní policajti zverejnili VIDEO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Behana policajti vylákali, zatkli a eskortovali na Obvodné oddelenie Policajného zboru v Piešťanoch. Následne bol umiestnený do ústavu na výkon trestu odňatia slobody v Leopoldove.  


Prečítajte si aj:

Polícia zadržala najznámejšieho slovenského väzňa na úteku: Úkryt Ľubomíra Behana šokuje


Rozhodnutím Okresného súdu Piešťany bol Ľubomír Behan umiestnený do výkonu trestu odňatia slobody v trvaní osem rokov a osem mesiacov pre spáchanie zločinu lúpeže. Dňa 2.6.2016 z ústavu na výkon trestu odňatia slobody v Leopoldove ušiel. Po osobe bolo vyhlásené pátranie ako po väzňovi na úteku. V dňoch 18.7.2016 a 25.8.2016 boli Okresným súdom Piešťany na Behana vydané aj Medzinárodný a Európsky zatýkací rozkaz.

Elitní policajti zverejnili VIDEO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

 

Viac o téme: VäzeňPolícia Ľubomír Behan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu