Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Nehody v Trnave: Henrieta (†39) zrážku neprežila, od zrazeného Viktora (10) vodič zdrhol

Nehody v Trnavskom kraji Zobraziť galériu (8)
Nehody v Trnavskom kraji (Zdroj: Foto: polícia)

TRNAVA - Trnavskí policajti mali uplynulý týždeň plné ruky práce. Zasahovali pri niekoľkých vážnych dopravný nehodách, jedna mala, žiaľ, tragický koniec. V jednom prípade neohľaduplný vodič nezastala a z miesta bez mihnutia oka odišiel. Stalo sa tak po tom, čo zachytil len 10-ročného Viktora.

Tragédia pri Blatnej na Ostrove 

Tragédia sa stala v sobotu skoro ráno. Ako informovala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová, vodička (†39) išla ráno o 5.40 hodine na Citroen AX smerom od obce Blatná na Ostrove. V križovatke s hlavnou cestou nerešpektovala dopravnú značku Stoj, daj prednosť v jazde! a vošla do križovatky. V tom čase práve prechádzal cez križovatku z ľavej strany 73-ročný vodič na Honde City. Na mieste zasahovali do niekoľkých minút privolaní záchranári. "39-ročná žena, žiaľ, utrpela zranenia nezlúčiteľné so životom, na mieste im podľahla. 73-ročného muža sme po prvotnom ošetrení previezli s polytraumou do nemocnice v Dunajskej Strede," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Okolnosti nehody polícia naďalej vyšetruje.

FOTO Nehody v Trnave:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Foto: polícia)

FOTO Nehody v Trnave:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Nehoda v Skalici

O niekoľko hodín neskôr, poobede v okrese Skalica viedla 31-ročná žena Jeep Willys. "Pri zjazde po lúke z mierneho svahu pravdepodobne nezvládla riadenie, strhla volant doľava a auto bez strechy sa vzápätí prevrátilo," uviedla Linkešová. V aute boli okrem vodičky aj ďalšie štyri osoby, z toho jedno štvorročné dieťatko. Všetky osoby utrpeli zranenia, 39-ročná spolujazdkyňa bola prevezená vrtuľníkom do bratislavskej nemocnice. Rozsah zranení polícia naďalej spresňuje. Skalickí policajti začali vo veci trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví.

Nehoda pri Galante

K nehode s účasťou troch vozidiel a troch cyklistov došlo v okrese Galanta, medzi Veľkými Úľanmi a Sládkovičom. Vodič (35) Volkswagenu Golf išiel smerom od obce Veľké Úľany. V úseku, kde je cesta vyznačená pozdĺžnou súvislou čiarou, začal predchádzať pre ním idúce auto. Ako opísala policajná hovorkyňa, v protismere došlo k zrážke s Fordom Mondeo, ktoré viedol 18-ročný vodič zo Serede. Vodič na VW Golf vzápätí narazil do dvoch cyklistiek. Obe Trnavčanky (34, 36) boli po náraze odhodené do priekopy. V čase nehody bola v priekope odstavená Škoda Fábia.

Pri nehode sa zranili tri osoby, vodič, ktorý nehodu zavinil, a dve cyklistky. Všetci traja utrpeli viaceré zranenia s dobou liečenia do 6 týždňov. Policajti podrobili účastníkov nehody dychovým skúškam na alkohol, ktoré boli u všetkých vodičov negatívne. Okolnosti, ako aj presné príčiny nehody polícia vyšetruje ako ublíženie na zdraví.

FOTO Nehody v Trnave:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Foto: polícia)

FOTO Nehody v Trnave:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Foto: polícia)

FOTO Nehody v Trnave:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Foto: polícia)

FOTO Nehody v Trnave:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Nehoda v Leopoldove

Polícia vyšetruje aj nehodu, pri ktorej auto zranilo 10-ročného chodca. Incident sa stal ešte uplynlý týždeň vo štvrtok o 7.10 hodine na riadne vyznačenom priechode pre chodcov v Leopoldove. "Neznámy vodič na nezistenom aute sa pohyboval v Leopoldove po Hlohovej ulici v smere od Hlohovca. 10-ročnému chlapcovi nedal na priechode pre chodcov prednosť, v dôsledku čoho došlo ku kontaktu maloletého chlapca a auta. Po nehode vodič auta z miesta nehody odišiel," opísala Linkešová. Chlapec bol ošetrený na poliklinike. Polícia hľadá svedkov, ktorí dopravnú nehodu videli, aby sa prihlásili prostredníctvom linky 158.

 

 

Viac o téme: NehodyDopravaTrnavaGalanta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu