Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Slováci hrajú o rekordný jackpot už DNES: Suma, z ktorej sa vám zakrúti hlava

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Už len dnes si môžete zarobiť toľko peňazí, že až do konca života nebudete musieť pracovať. Ak snívate o kráľovskom živote, dobre si premyslite, čo budete dnes robiť. Ešte totiž môžete stihnúť pokúsiť sa siahnuť na rekordný jackpot vo výške 76 miliónov eur!

Do európskej lotérie Eurojackpot sa môžu zapojiť aj Slováci a využiť mimoriadnu príležitosť, ak dnes stihnú podať tip do 18. hodiny večer. Hlavná výhra sa totiž vyšplhala na 76 miliónov eur. Základom je tipovať 7 šťastných čísel, teda 5 z 50 hlavných čísel a 2 z 10 dodatkových čísel. V prípade, ak hráč uhádne všetkých sedem čísel, môže sa už v piatok večer stať výhercom peňazí, o ktorých sa mu doteraz ani nesnívalo.

Vďaka lotérii sa stal milionárom: Výhru investoval najhoršie ako mohol, TO naozaj nemal robiť

 „V piatok krátko po 20. hodine sa v Helsinkách vo Fínsku žrebujú šťastné čísla Eurojackpotu. Výsledky sa hráči dozvedia na nasledujúci deň na webovej stránke Tipos.sk,“ povedal predseda predstavenstva a generálny riaditeľ TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. Ing. Ján Barczi. „Možno nás delí už len pár hodín od okamihu, keď sa hlavná výhra usmeje na hráča zo Slovenskej republiky,“ dodal.

Tento rok už padli dve obrovské výhry

V prípade, ak hlavná 76 miliónová výhra poputuje na Slovensko, hráč je povinný prihlásiť sa o výhru do 35 dní od posledného žrebovania. Výhra je oslobodená od dane a okrem obrovskej sumy dostane k tomu bezplatné psychologické a finančné poradenstvo. TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. výhercovi garantuje absolútnu anonymitu.

Všetci tí, ktorí veria v šťastenu, si môžu podať stávku v lotérii Eurojackpot niekoľkými spôsobmi. Na ktoromkoľvek predajnom mieste spoločnosti TIPOS, prostredníctvom webovej stránky,mobilnej aplikácie či SMS. Dôležitú rolu hrá čas, ktorý je len do piatka do 18. hodiny. Príkladov, keď ľudia dôverovali svojmu pocitu, verili v šťastie a napokon skutočne vyhrali hlavnú výhru v Eurojackpote, je niekoľko. V tomto roku boli hráčom vyplatené dve obrovské výhry. V marci padol Jackpot vo výške viac ako 76 miliónov eur a koncom júla hráč vyhral vyše 84 miliónov eur. Rok 2015 sa niesol v znamení maximálnej možnej výhry v Eurojackpote, vtedy si 90 miliónov eur odniesol domov hráč z Českej republiky.

Slováci hrajú o rekordný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

 

Viac o téme: VýhraJackpotLotériaTipos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu