Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zarobiť milión rýchlejšie ako Messi: Ide to aj na Slovensku!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Zamysleli ste sa niekedy nad tým, ako dlho by ste museli pracovať, aby ste sa stali milionármi? My áno. A čísla nie sú vôbec priaznivé. Priemerný Slovák by musel chodiť do práce po dobu 125 rokov, a pritom by nesmel minúť ani cent. A to je vskutku nemožné.

Niektorí sú na tom „lepšie“, iní horšie. Napríklad taká predavačka v potravinách by si celú svoju výplatu musela odkladať až 193 rokov, aby sa mohla nazvať milionárkou. A čo taký vodič autobusu? Odjazdiť za volantom viac než 300 tisíc hodín, výdavky hradiť z platu manželky a milión je doma za necelých 147 rokov. Ba dokonca ani taký lekár by to za svoj život zrejme nestihol. Oveľa lepšie sú na tom vrcholoví športovci. Najlepším futbalistom z našej ligy stačí na miliónový zárobok „odkopať“ jedno desaťročie, priemerný hráč hokejovej NHL má zarobené za necelý rok.  

Zarobiť milión rýchlejšie ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR, NIKÉ)

Ako však prekonať aj tých najúspešnejších? Napríklad slávnemu Lionelovi Messimu to trvá len týždeň, no vám na to postačí i necelá hodina. So žrebom Hra o Niké sa v novej TV šou na Markíze môže stať milionárom úplne každý. Prvá šanca prichádza už budúcu nedeľu o 17.00, tak buďte pri tom a nečakajte ďalšie storočie. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu