Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nielen Fico a Kaliňák, Matovič sa pustil aj do Beblavého: Vraveli mi, dávaj si na neho bacha!

(Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Nielen s koaličnými poslancami má problémy. Medzi nepriateľmi Igora Matoviča sa objavil už aj známy opozičný poslanec. Naposledy na neho nevyberavo zaútočil na svojom facebookovom profile. A servítku si pred ústa rozhodne nedával. Líder OĽaNO mu odkázal, nech sa spamätá.

„Vie mi niekto vysvetliť, o čo ide Beblavému?,“ pýta sa na začiatok Matovič. Ten ho vo svojom predošlom statuse hanlivo označil za „Bebloška“. „Za posledné tri dni od Danovej nehody má nejakú nutkavú potrebu si do nás pri každej jednej príležitosti špinavo buchnúť.“

Čo ho tak vytočilo? Beblavý v súvislosti s problémovým neodhlásením živnosti Igora Matoviča zverejnil rozhodnutie Ústavného súdu, ktoré svedčí v jeho neprospech. Týmto krokom pobúril Matoviča, ktorý si zrejme myslí, že nielen že sa ho nezastal, ale ešte takto zbytočne pomohol Smeru.

Ako prvý poukázal na fakt, že Beblavý klamal v jednom prípade predkladaného zákona. „Predkladám návrh, aby bolo nezaplatenie faktúry živnostníkovi trestný čin. Zrazu sa prihlási Beblavý, že klamem, ak hovorím, že ten návrh sme už predkladali predtým a že to sme len skopírovali z programu Siete. Nesnažím sa čudovať ... tak som mu ukázal dve hlasovania v minulom volebnom období, kde sme návrh predkladali a on za ne nehlasoval. Myslíte, že sa verejne ospravedlnil, keďže klamstvo verejne šíril. Houbelajz,“ píše Matovič.

Po druhého ho nahnevalo, ako o ňom údajne Beblavý hovorí nepravdu. „Do médií zahlásil, že Matovičovi treba zobrať mandát, lebo som vraj v pléne vyhlásil, že sa pokút nebojím, lebo pre mňa ako milionára to nič neznamená. No a to je lož. Nikdy som nič také nepovedal, v správe cez fb som ho požiadal o ospravedlnenie ... a opäť nič,“ informuje svojich fanúšikov rodený Trnavčan.

Beblavého označil za klamára v treťom prípade, ktorý sa mu nepozdáva v súvislosti s ním. „Do Markízy zahlásil, že je verejne známe, že Matovič podniká popri poslancovaní a keď tvrdím iné, tak to sú výhovorky na úrovni Pašku či Kaliňáka ... opäť bohapusté klamstvo a dýka od chrbta,“ hnevá sa Matovič.

Za celkom slušný výkon označil šéf OĽaNO „kydanie na neho, Dana a Riša Sulíka“ v čase, keď sú najviac zraniteľní. „Neviem, nechápem a je mi to veľmi ľúto. Mnohí, čo s ním mali niečo do činenia, ma varovali, že dávaj na neho bacha - je síce veľmi šikovný, ale charakterovo podliak. Neveril som im. Stále som mal pocit, že až také zlé to nebude,“ tvrdí Matovič s tým, že usilovne kryl Procházkove podvody, no keď od neho odišiel, odpustil mu.

Na záver Beblavému zanechal jeden odkaz. „Miro, ak si myslíš, že kopať do opozičných partnerov a opakovane verejne bezcharakterne o nich klamať, je tá správna cesta a alternatíva, ktorú ľudia ocenia, tak určite nie je. To mi ver. Spamätaj sa.“

Viac o téme: OpozíciaIgor MatovičMiroslav Beblavý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu