Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Naháňačka na východe: Marián unikal pred políciou, dolapili ho na dvore, kde sa chcel ukryť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

OBORÍN - O poriadny rozruch sa postaral včera večer 34-ročný Marián. Muži zákona ho chceli zastaviť, no šliapol poriadne na plyn a rozbehla sa policajná naháňačka naprieč dedinou.

Incident sa strhol krátko po 21-vej hodine. Vodiča na Audi A4, ktorý jazdil v obci Oborín v okrese Michalovce, zastavovala policajná hliadka. Pohyboval sa od Obecného úradu na futbalové ihrisko. "Vodič nerešpektoval svetelné a zvukové znamenie na zastavenie vozidla a vysokou rýchlosťou sa snažil policajtom ujsť. Vozidlom sa snažil rýchlo schovať vo dvore jedného z rodinných domov v obci Oborín," informoval hovorca košických policajtov Alexander Szabó. 


Prečítajte si aj:

FOTO Vladimír sa rútil diaľnicou: Keď mu dali policajti fúkať na druhý pokus, iba krútili hlavami


Policajti Mariána (34) z michalovského okresu dostihli a kontrolovali. "Vodič bol vyzvaný, aby sa podrobil dychovej skúške na zistenie alkoholu v dychu, čo odmietol. Taktiež odmietol odber krvi alebo iného biologického materiálu na zistenie, či nie je ovplyvnený návykovou látkou," ozrejmil Szabó. Policajti vodiča obvinili zo spáchania prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade dokázania viny mu hrozí až ročné väzenie.

 

Viac o téme: NaháňačkaOborínPirát ciest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu