Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zásah špeciálnej jednotky na Záhorí, najdrsnejšie VIDEO roka: Zbesilá naháňačka a streľba

Zásahovka v akcii
Zásahovka v akcii (Zdroj: Foto: KUFS)

MORAVSKÝ SV. JÁN - Prinášame vám šokujúce zábery ako z akčného filmu. Nebudete veriť, že aj toto sa môže diať na našich cestách. Pozrite si nefalšovaný zásah kukláčov zásahovej jednotky finančnej správy. S použitím zbraní a výstrelov zastavovali včera popoludní vodiča kvôli podozreniu z cezhraničnej drogovej trestnej činnosti.

Zásahovka chcela pri obci Moravský Svätý Ján zastaviť podozrivého 28-ročného vodiča v Škode Yeti z Gbiel s 15-ročnou spolujazdkyňou z Borského Svätého Jura. Muž ale na výzvu nereagoval. "Vodič agresívnou jazdou ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky a unikal smerom k obci Borský Svätý Jur, pričom úmyselne poškodil dve zasahujúce služobné vozidlá," opísala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová a doplnila, že colníci Jednotky služobných zákrokov Kriminálneho úradu Finančnej správy SR po varovnom výstrele, na ktorý vodič nereagoval a ďalej unikal, na auto opäť vystrelili. Aby ho zastavili, prestrelili mu zadné pneumatiky. "Vodič unikal s vozidlom mimo cesty, do poľa, kde ho nakoniec zadržali. Počas zásahu k zraneniu osôb nedošlo. Pri prehliadke vozidla bola nájdená biela kryštalická látka, ktorá bude podrobená expertíznemu skúmaniu," dodala Kredatusová.


Prečítajte si aj:

Divoká prestrelka v Bratislave: Medzinárodne hľadaná osoba vypálila na policajtov a unikala


Polícia zároveň vykonala aj domovú prehliadku v Šaštíne–Strážach. V jednom z domov zadržala 21-ročného muža, tretiu podozrivú osobu v tomto prípade. Vyšetrovateľ kriminálnej polície vykonáva podľa Kredatusovej so zadržanými osobami procesné úkony, bolo začaté trestné stíhanie pre zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. V prípade uznania viny hrozí za takýto skutok odňatie slobody na desať až 15 rokov. Prípad mala polícia a finančná správa rozpracovaný už od začiatku tohto leta v rámci akcie Zajíc.

Pozrite si zásah colníkov ako z akčného filmu

Prestrelka colníkov pri zatýkaní

 

Viac o téme: ColníciNaháňačkaKriminálny úrad Finančnej správyPrsetre n
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu