Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ďalšia desivá zrážka auta s chodkyňou: FOTO Milena v Rovinke vkročila na prechod, prišla smrť

Milena zahynula pod kolesami auta Zobraziť galériu (5)
Milena zahynula pod kolesami auta (Zdroj: Foto: Polícia, Facebook)

ROVINKA - Obrovské nešťastie sa stalo včera podvečer v obci Rovinka. Do 29-ročnej Mileny narazil Land Rover, za volantom ktorého sedel 20-ročný Zdenko. Žena, žiaľ, zomrela.

Tragédia sa stala včera krátko pred pol šiestou večer na úrovni Majerskej ulice v smere z Dunajskej Lužnej do Rovinky. Milena prechádzala cez prechod pre chodcov, ktorý vedie Hlavnou cestou priamo do spomínanej ulice. "Podľa doposiaľ vykonaného vyšetrovania došlo v uvedenom úseku z doposiaľ presne nezistených príčin k stretu osobného motorového vozidla zn. Land Rover so seneckým evidenčným číslom idúceho smerom do Bratislavy a chodkyne prechádzajúcej cez priechod pre chodcov," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková.

Ďalšia desivá zrážka auta
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Polícia, Facebook)

Ďalšia desivá zrážka auta
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Polícia, Facebook)

Za volantom Land Roveru sedel 20-ročný Zdenko z Rovinky. Na miesto bezprostredne po ohlásení dorazili privolaní záchranári. "29-ročná žena utrpela drvivé poranenia hlavy," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Milena, ktorá pochádzala z obce Malcov, žiaľ, na mieste zomrela. 

Ďalšia desivá zrážka auta
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Google maps)

Rodina, priatelia, známi, ale aj široká verejnosť sa z obrovskej tragédie nedokáže spamätať. Milena bola milá, priateľská, usmievavá žena. 


Prečítajte si aj:

Tragická nehoda v Košiciach: Stačila chvíľa a smrť prišla behom sekundy

Ďalšia tragédia na východe: Nehoda pripravila o život mladého spolujazdca (†24)


Polícia u vodiča Zdenka vykonanou dychovou skúškou alkohol nezistila. "Okolnosti a príčiny, ktoré predchádzali tejto dopravnej nehode, sú v súčasnej dobe predmetom prebiehajúceho vyšetrovania." uviedla Mihalíková a doplnila, že policajný vyšetrovateľ v Senci začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.  

 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaRovinka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu