Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rodinná tragédia pri N. Zámkoch: Sebastiánko (†3) sa hral v izbe, nočná mora rodičov sa naplnila

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: cainelectricstl.com)

BÍŇA - Nešťastia sa stalo včera popoludní v jednom z rodinných domov v obci Bíňa. Mama vošla do izby a zúfalo vykríkla. Svojho synčeka našla ležať bez známok života. Najhoršie obavy sa potvrdili, Sebastiánko (†3) zomrel.

Tragédia sa stala včera popoludní v novozámockom okrese v obci Bíňa v časti zvanej Kolónia. Chlapček zomrel po zásahu elektrickým prúdom. "Trojročný chlapček za doposiaľ nezistených okolností zomrel pravdepodobne po zásahu elektrickým prúdom," informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová a doplnila, že podľa prvotných zistení dieťatko malo v izbe rodinného domu strčiť do elektrickej zásuvky drôt. 

Chlapčeka našla jeho mama Marta, ktorá sa so svojím druhom, Sebastiánkovým otcom, do domu presťahovala len nedávno. Ešte sa nestihli ani poriadne vybaliť. Rodičia sú z desivej udalosti otrasení, z tragédie sa nedokážu spamätať.  


Prečítajte si aj:

Obrovské nešťastie, v Štúrove zomrel Viktorko (†4): O tragédii prehovoril riaditeľ kúpaliska


Na mieste polícia vykonala obhliadku, pri ktorej drôt zaistila. U nebohého chlapčeka bude vykonaná súdna pitva. "Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Nových Zámkov začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," uzavrela Bruchterová.  

Viac o téme: TragédiaNešťastieElektrický prúdChlapčekBíňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu