Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mladík sa zrazil s Paulínou, viezla vnúčatká do školy: Babka bojuje o život, Šimonko (†9) zomrel

Tragédia na Cemjate  Zobraziť galériu (4)
Tragédia na Cemjate (Zdroj: foto: tv joj)

PREŠOV - Ďalšia tragédia na začiatku školského roka. Obrovské nešťastie sa stalo dnes skoro ráno pri Prešove. Zrážku dvoch áut neprežil len 9-ročný Šimonko, jeho sestrička Saška (10) skončila v nemocnici. Tam bojuje o život aj ich babička (54), ktorá sedela za volantom.

Tragédia sa stala pár minút po siedmej hodine ráno. "Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v mestskej časti Cemjata, žiaľ, vyhasol život 9-ročného chlapčeka," potvrdila hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová. Podľa neoficiálnych informácií vychádzal z vedľajšej cesty na audine 19-ročný Vratislav z obce Klenová. Čelne narazil do prichádzajúcej Škody Felícia, v ktorej viezla babička Paulína (54) svoje vnúčatá Šimonka (†9) a Sašku (10) do školy. Rodina pochádza z obce Sedlice. 

Mladík sa zrazil s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)


Prečítajte si aj:

FOTO Tragická nehoda v Bratislave, cisterna zošrotovala audi: Mŕtvy Noro, mesto v dopravnom chaose!


Po desivej zrážke ostali v aute zakliesnené osoby, ktoré museli z havarovaného vraku vyslobodiť hasiči. Na mieste bezprostredne po ohlásení zasahovali aj privolaní záchranári. "9-ročného chlapčeka sme sa usilovali na mieste oživovať, utrpel mnohopočetné poranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. 10-ročné dievčatko utrpelo poranenie pleca a ramena, previezli sme ho do nemocnice v Prešove. Tam sme previezli aj 54-ročnú ženu s polytraumou na umelej pľúcnej ventilácii," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel a doplnil, že 19-ročný muž utrpel úraz hlavy a pri vedomí ho previezli do prešovskej nemocnice.  

Mladík sa zrazil s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Babička bojuje o život

Babička Paulína bojuje v prešovskej nemocnici o život. "Pacientka je v priamom ohrození života, momentálne sa podrobuje operácii," potvrdil nám Marek Palo, námestník riaditeľa Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana Prešov. 

Mladík sa zrazil s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Ako doplnila Migaľová, polícia alkohol u 19-ročného vodiča audi nezistila. Vec na mieste prevzala vyšetrovateľka prešovskej kriminálky. "Vo veci sme začali trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenie," uviedla policajná hovorkyňa a doplnila, že na mieste nehody bol pribratý aj znalec z odboru cestnej dopravy. Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá. 

 

 

 

 

Viac o téme: NehodaTragédiaNešťastie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu