Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Detaily o vražde kontroverzného podnikateľa v Nitre: Temné pozadie Dalibora, vyrovnávanie účtov?!

Vražda v Nitre Zobraziť galériu (3)
Vražda v Nitre (Zdroj: Tip čitateľa)

NITRA - Mestom pod Zoborom včera otriasla brutálna vražda. Obeťou je kontroverzný miestny podnikateľ Dalibor P. V minulosti bol podozrivý z podvodu, prípad vyšetrujú kriminalisti NAKA. Okolo celého prípadu je viacero otáznikov. Je možné, že išlo o vyrovnávanie účtov.

V piatok dopoludnia pred penziónom na Kláštornej ulici na Zobore v Nitre našli zavraždeného podnikateľa Dalibora. "V tejto chvíli môžeme len potvrdiť, že prípad prevzala národná kriminálna agentúra Prezídia Policajného zboru, pričom sú vykonávané neodkladné a neopakovateľné úkony," informoval hovorca Prezídia policajného zboru Martin Wäldl. Podľa predbežných informácií má už polícia v rukách aj podozrivého muža.

Dalibora našli zavraždeného pred nočným klubom
Zobraziť galériu (3)
Dalibora našli zavraždeného pred nočným klubom  (Zdroj: Tip čitateľa)

Dalibor bol spätý s nitrianskym penziónom Ambarella, v ktorom sa nachádza nočný erotický klub. Práve pred podnikom našli muža zavraždeného. Strelec mieril na tvár a hruď. Ako sa nám podarilo zistiť, mŕtvy podnikateľ mal pôvodného majiteľa penziónu prostredníctvom syna pripraviť podvodným konaním o majetok. Predmetom sporu dvoch podnikateľov mal byť práve spomínaný verejný dom.

Do penziónu nabehlo v piatok aj niekoľko kukláčov. NAKA zatiaľ totožnosť zavraždeného muža nepotvrdila, rovnako ani informáciu, že podozrivým by mal byť nitriansky podnikateľ, s ktorým mal Dalibor už dlhšie obdobie spory. "Vzhľadom na počiatočné štádium vyšetrovania nie je možné poskytnúť bližšie informácie," doplnil Wäldl.

Detaily o vražde kontroverzného
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čitateľa)


Prečítajte si aj:

Brutálna vražda v Nitre: Dalibora strelili do tváre, prvé FOTO z miesta činu!


Dalibor nepatril k bezproblémovým občanom. Zavraždenému mužovi niekto podpálil v roku 2007 luxusné terénne autá. O dva roky neskôr sedel vo väzbe pre podozrenie z podvodu. V tom istom roku mu niekto podpálil aj rozostavaný dom. Podľa nášho zdroja sa podnikateľa niekto pokúsil zavraždiť už pred troma mesiacmi. 

Viac o téme: TragédiaSmrťNešťastieDalibor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu