Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Tragédie pri Zvolene: Chodec Anton (†35) doplatil na to, ze nebol označený

Tragédia pri Zvolene Zobraziť galériu (3)
Tragédia pri Zvolene (Zdroj: Foto: polícia)

ZVOLEN - Zvolenskí policajti vyšetrujú tragickú dopravnú nehodou, ktorá sa stala včera večer v obci Stožok. Anton, ktorý kráčal po ceste a nebol označený reflexnými prvkami, neprežil zrážku s autom.

Nešťastie sa stalo krátko pred 21. hodinou. Ako informovala hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová, 35-ročný chodec z Vígľaša, sa na neosvetlenom priamom úseku cesty, bez reflexných prvkov, pohyboval v strednej časti pravého jazdného pruhu v smere od Detvy na Vígľaš. Rovnakým smerom jazdil v tom čase na Volswagene Golf 30-ročný vodič z Dúbrav. "Vodič chodca nevidel, vzhľadom na oslnenie oproti jazdiaceho vozidla a následne došlo k zrážke chodca prednou časťou vozidla," opísala policajná hovorkyňa.

FOTO Tragédie pri Zvolene:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na miesto nešťastia dorazili do niekoľkých minút od ohlásenia privolaní záchranári. "Na mieste zasahovala ambulancia rýchlej lekárskej pomoci. Lekár s poľutovaním konštatoval úmrtie. Muž utrpel následkom dopravnej nehody poranenia nezlúčiteľné so životom," informoval zastupujúci hovorca záchranárov Andrej Hirjak. 

FOTO Tragédie pri Zvolene:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)


Prečítajte si aj:

Tragédia pri Trnave, FOTO mercedes na šrot: Lukáš (†24) napálil do stromu, Kristián (23) v šoku


Bola nariadená súdna pitva tela nebohého Antona, pri ktorej bude zisťované aj požitie alkoholu. U vodiča Milana alkohol zistený nebol. Škoda na aute je odhadnutá na 2-tisíc eur. 

Viac o téme: NehodaTragédiaZvolen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu