Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Romana sa našla, Mária chýba už šesť dní: Zúfalý manžel píše Kaliňákovi a rozbieha veľkú akciu

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Foto: Facebook)

BRATISLAVA - Slovenskom otriasli za posledné dni dve zmiznutia dvoch žien. Aj keď sa Romanu podarilo nájsť vo Švajčiarsku, Márie stále niet. Jej zúfalý manžel prosí o pomoc a denne informuje o stave pátranie. Ako prezradil, už nevydrží čakať a preto sa rozhodol konať na vlastnú päsť.

Je to už šiesty deň, odkedy sa Mária Fox-Filová (38) stratila. Zúfalý manžel na Facebooku prosí všetkých o pomoc. Ako sa priznal, ďakuje ľuďom, ktorí upovedomili samotného ministra vnútra Roberta Kaliňáka. Sám mu tiež napísal na Facebooku. Dnes oznámil, že rozbehol pátraciu akciu po Piešťanoch, pri ktorej chce oblepiť mesto plagátmi a prezrieť záznamy priemyselných a bezpečnostných kamier.

Romana sa našla, Mária
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Michael zalarmoval priateľov a rozhodol sa konať. "Oblepíme mesto s plagátmi, ktoré roznesie dvanásť tímov po dvoch členoch. Zvláštne tímy budú od nášho domu kontrolovať každú bezpečnostnú kameru, následne poskytnú dôkazy polícii čo najskôr, keď niečo objavia v kritických hodinách od 6:45 do 9:45 v nedeľu večer," napísal Michael.

Romana sa našla, Mária
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Polícia po nej taktiež stále pátra. Zatiaľ bez úspechu. Už je to šiesty deň čo manželka Mária a matka dvoch chlapcov Miška a Nikolasa chýba.

Romana sa našla, Mária
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Odišla na prechádzku, už ju nevideli

Mária Fox Filová odišla z domu v nedeľu večer okolo siedmej na krátku prechádzku. Ako sa vyjadril na sociálnej sieti jej manžel Michael, nemala v úmysle byť preč dlho. Nevzala si so sebou mobil, ani teplejšie oblečenie. Mala len kabelku, ovládač na otváranie brány a kľúče od auta.

Rodina a priatelia sú zúfalí, nedokážu si vysvetliť, kam sa mohla milujúca manželka a mama stratiť. "Mária je naozaj dobrá žena so silnými hodnotami. Je Slovenka, ktorá miluje túto krajinu. Vrátila sa sem pred štyrmi rokmi po tom, čo žila v Amerike, pretože chce deti vychovávať s týmito hodnotami, naučila sa ich od svojich starých rodičov a rodičov," napísal nešťastný manžel. 

Viac o téme: PátraniePiešťanyMária Fox Filová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu