Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena si zaplatila NADŠTANDARD v košickej nemocnici: FOTO To, čo jej doniesli na tanieri....

(Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

BRATISLAVA - Žena chcela mať o seba v košickej nemocnici dobre postarané. Tak si zaplatila za nadštandardné služby. Čo však nečakala, bola kvalita za jej peniaze. Okrem prístupu ju doslova dorazilo, čo mala skonzumovať na raňajky. Zážitok ju vytočil natoľko, že sa so svojím príbehom rozhodla vyjsť na verejnosť.

Veľa Slovákov zažilo v našom zdravotníctve kadejaké zážitky. To, čo sa prihodilo žene, ktorá sa "pochválila" so svojím príbehom na Facebooku, stojí naozaj za to. Už prvý kontakt na urgentnom príjme ju nepríjemne prekvapil. "Nezvyknem sa sťažovať, ale slovenské zdravotníctvo je na zaplakanie. Po príchode na príjem na oddelení neurologie v nemocnici v Ke na Terase ma "privítali" so slovami, či som objednaná?", začala rozprávanie anonymná žena.

Nadštandardné služby

Už samotný fakt, že sa mala na urgentný príjem podľa lekárov objednať, ju šokovalo. Keď im vysvetlila svoje problémy, začala sa hľadať izba. Odporučili jej nadštandard, na čo žena kývla. "Tak dobre, človek si priplatí, však vie, ako tie izby a spoločné sprchy a WC vyzerajú. Po sťažovaní sa personálu na nezáujem o pacienta, že stečie infúzia a dve hodiny nikto nikde, tak prečo som nezvonila, keď dotiekla," pokračuje nešťastnica v rozprávaní.

Keby som to vedela

Ako sama dodala, nevedela, že po infúzii si má sama privolať sestričku. Odpoveď znela, že ju nechceli otravovať, keďže má nadštandard. "Keby som vedela, ze nadštandard je "žiadna" starostlivosť, obetujem sa na obyčajnú izbu," dodala.

Na záver poskytla fotku z raňajok. Skladali sa z jedného kolieska šunky, jedného rohlíka a dvoch krajcov chleba. "Nevedela som, s čím skôr ten jeden plátok zjesť. Veľká VĎAKA SLOVENSKÉMU ZDRAVOTNÍCTVU," zakončila nepríjemnú skúsenosť žena.

Žena si zaplatila NADŠTANDARD
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

Smutno-smiešne príbehy

Ľudia si na Facebooku robili posmešky zo ženinej stravy. "Kukajte, aké je hrubé to kolečko šunky, ste si ho mala rozrezať na tri časti," napísal komentujúci. Ako to v takýchto situáciach býva, Slováci pod príspevkom začali písať svoje zážitky zo slovenského zdravotníctva. V prípade drvivej väčšiny sa príbehy zhodovali s vyššie popísaným.

Viac o téme: NemocnicaZdravotníctvoStravaKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu