Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Danko vstúpil do kancelárie a zalial ho studený pot: FOTO votrelca, musel zasahovať kňaz

Andrej Danko Zobraziť galériu (3)
Andrej Danko (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Skoro zošedivel. Keď predseda parlamentu vošiel do svojej kancelárie, absolútne nemohol tušiť, kto ho tam bude čakať. Okamžite začalo veľké pátranie s nečakaným koncom.

Šéf Národnej rady prišiel do svojej kancelárie a našiel tam nečakaného návštevníka - čierneho hada. Udialo sa tak ešte v júni, keď sa konala mimoriadna schôdza kvôli odvolávaniu ministra Roberta Kaliňáka. Ako nám prezradili z parlamentu, predseda si hada všimol iba pár centimetrov od svojej nohy. Vyľakaný Danko okamžite zalarmoval podriadených a začala sa pátracia akcia.

Danko vstúpil do kancelárie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív)

Utiekol im

"Had sa vyplašil a vošiel pod drevené obloženie," povedala pre Topky hovorkyňa parlamentu Zuzana Čižmáriková. Z tohto dôvodu museli drevené obklady rozmontovávať a pátrať po hadovi. Ako sa tam dostal? "To fakt nikto netuší," poznamenala Čižmáriková. Podľa jej slov to bola užovka.

Danko vstúpil do kancelárie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív)

Vysvätenie kancelárie

Hada nakoniec našli, chytili a vypustili do trávy. Predseda parlamentu sa chcel uistiť, aby ho po tomto incidente už nič zlé nestretlo, a tak sa rozhodol pre zaujímavé riešenie. Do svojej kancelárie si privolal kňaza, ktorý mu jeho pracovňu vysvätil.

Uvidíme, či ho to ochráni v budúcnosti. V súvislosti s návštevou hada sa špekuluje, kto ho tam mohol umiestniť, resp. ako sa tam vôbec dostal. Kancelária predsedu však nechce o páchateľovi špekulovať.

Viac o téme: HadParlamentAndrej DankoPredseda NR SR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu