Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Konečne ho majú: Polícia chytila Michala (24), ktorý spôsobil horor matke s dieťaťom!

Michal Balogh
Michal Balogh (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - V rukách polície včera večer skončil 24-ročný Michal B. z Novej Viesky, po ktorom pátrali pre lúpežné prepadnutie ženy s dieťaťom. Ako informovala hovorkyňa trnavskej polície Mária Linkešová, polícia ho zadržala krátko po 19:00 v Šoporni (okr. Galanta).

Vyšetrovateľ ho už vypočul ako obvineného z lúpeže a v najbližších hodinách rozhodne o jeho väzobnom stíhaní. Polícia ďakuje občanom, ktorí pomohli pri zadržaní hľadaného, po ktorom bolo vyhlásené celoštátne pátranie.

Michal B. prepadol ženu 1. júla, keď ju na čerpacej stanici za Galantou oslovil s batožinou na chrbte so žiadosťou o odvoz. Štyridsaťštyriročná žena súhlasila a stopár si nasadol do jej auta Škoda Felicia, v ktorom sa vzadu viezlo aj jej malé dieťa. Dohodli sa, že ho dovezie na príjazdovú cestu ku kúpalisku neďaleko Sládkovičova.

Keď na dohodnutom mieste zastavila, stopár ju udrel vopred nachystaným kameňom zozadu niekoľkokrát do hlavy. Žena s mužom zápasila a keď zazrela okoloidúce auto, volala o pomoc a v strachu, aby neukradol auto aj s jej dieťaťom, vytrhla kľúče zo spínacej skrinky. Útočník sa dal na útek, no stihol jej ešte ukradnúť kabelku, v ktorej mala osobné doklady, mobilný telefón a peňaženku.

Viac o téme: PrepadnutieMichal Balogh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu