Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Nočná naháňačka na D1 skončila tragicky! Verzia záhadnej smrti: Šľapka, pasáci a kamionista

Bezvládne telo Jarmily našiel na ceste náhodný okoloidúci. Zobraziť galériu (3)
Bezvládne telo Jarmily našiel na ceste náhodný okoloidúci. (Zdroj: Foto: polícia)

DRAHOVCE - Desivý pohľad sa naskytol náhodnému okoloidúcemu, ktorý v obci Drahovce zbadal na zemi bezvládne ženské telo. Okamžite privolal políciu. Muži zákona konali a začali riešiť poriadne zamotaný tragický prípad.

Jarmilino telo našiel muž ešte v utorok skoro ráno krátko pred pol piatou. "Muž zatelefonoval na políciu a oznámil, čo videl. Vzápätí na to v meste Piešťany zastavila policajná hliadka rumunský kamión a posádku auta Škoda Felícia," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová a doplnila, že 43-ročného rumunského vodiča a dvoch mužov Slovákov z felície polícia zadržala.

FOTO Nočná naháňačka na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Jarmila nastúpila k vodičovi do kabíny 

Kamionista stál na odpočívadle pri Zelenči, kde mal povinnú prestávku. "33-ročná žena z Maduníc sa dostala do jeho kabíny, pričom polícia preveruje ako, za akých okolností a s akým cieľom. Vodič kamiónu, spolu so ženou (Jarmilou pozn. red.) vo vnútri, následne vyšiel na diaľnicu a pohyboval sa smerom na Piešťany," ozrejmila policajná hovorkyňa a doplnila, že počas jazdy sa kamión snažila zastaviť posádka na Škode Felícia. Kamionista ale nezastavil, zišiel z diaľnice pri Červeníku, prešiel Madunicami, pričom žene stále odmietal zastaviť. "Pri prechádzaní obcou Drahovce, za doteraz nezistených okolností, žena počas jazdy vypadla z kabíny. Utrpela zranenia nezlučiteľné so životom a na mieste bola mŕtva," doplnila Kredatusová.


Prečítajte si aj:

FOTO Tragická nehoda pri Sl. Ľupči: Zbesilá jazda na mercedese, ďalšia zbytočná smrť mladých


Polícia má teraz plné ruky práce, prípad vyšetruje. Zisťuje, ako sa žena dostala z kabíny vodiča kamiónu, rovnako aj to, ako sa tam dostala. Do úvahy môže pripadnúť verzia, že Jarmila sa kamionistovi ponúkla, pričom sa vo felícii viezli jej pasáci. Polícia pracuje aj s verziou, že žena išla do kamióna kradnúť a vo felícii boli jej komplici. V každom prípade muži vo felícii boli s dnes už nebohou Jarmilou v kontakte. 

FOTO Nočná naháňačka na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia začala trestné stíhanie pre zločin obmedzovania osobnej slobody. Zatiaľ nebol v prípade nikto obvinený, zadržaných mužov prepustili na slobodu. "Vyšetrovanie prípadu naďalej pokračuje, prebieha znalecké dokazovanie a vyhodnocovanie zaistených stôp," uzavrela policajná hovorkyňa. 

 

Viac o téme: TragédiaKamiónVodičKabínaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu