Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zmení sa letecké spojenie Košíc s Istanbulom cez Turkish Airlines? Poznáme odpoveď

Letecké spojenie Košíc s Istanbulom cez Turkish Airlines nie je ohrozené Zobraziť galériu (5)
Letecké spojenie Košíc s Istanbulom cez Turkish Airlines nie je ohrozené (Zdroj: Miroslav Vacula)

KOŠICE – Najvýznamnejšia turecká letecká spoločnosť a najlepšia v Európe – Turkish Airlines, len v polovici júna začala prevádzkovať priame lety (nie charterové) z Košíc do Istanbulu a späť.

Po včerajších teroristických útokoch na Ataturkovom letisku v Istanbule, kde má Turkish Airlines svoju základňu, nás zaujímalo či sú priame lety z Košíc ohrozené.

Letecké spojenie Košíc s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Miroslav Vacula)

"Vyjadrujeme úprimnú ľútosť nad včerajšími tragickými udalosťami v Istanbule. Predchádzajúci let Turkish Airlines bol z Košíc vypravený v utorok 28.6.2016 o 10:05 a v Istanbule bezpečne pristal o 13:00 miestneho času. Na základe informácií priamo od kolegov z Turkish Airlines môžeme potvrdiť, že Istanbulské letisko je opäť v prevádzke a zajtrajší let Turkish Airlines z Košíc je naplánovaný bez zmeny, v zmysle letového poriadku na 10:05. Turkish Airlines lieta na linke z Košíc do Istanbulu 3x týždenne v utorok, štvrtok a piatok s odletom z Košíc o 10:05,“ informoval nás hovorca košického letiska Juraj Toth.

Letecké spojenie Košíc s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Miroslav Vacula)

Turkish Airlines je na Slovensku len v Košiciach. Prvý let bol 16. júna. Vďaka tejto linke sú Košice spojené s vyše 280 destináciami po celom svete v sieti Turkish Airlines.

Viac o téme: KošiceTurkish Airlines
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu