Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bratislavskí policajti sa vyznamenali: Zastavili vodičku, ich reakcia jej vyrazila dych

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Pomáhať a chrániť. Heslo, ktoré bije do očí z každého policajného auta. Aj keď skúsenosti s policajtmi máme všelijaké, nasledujúci prípad vás presvedčí, že aj muži zákona sú priateľskí a svoje heslo plnia do bodky.

O svojom zážitku sa na sociálnej sieti zverila vodička, ktorú zastavila v stredu ráno policajná hliadka na bratislavskom moste Lafranconi. Priznala, že išla rýchlo, na mala vážny dôvod. Na jej veľké prekvapenie, policajti jej boli okamžite nápomocní a o pokute nepadllo ani slovo. "Chcem sa poďakovať policajnej hliadke, ktorá ma išla pokutovať dnes o 9:30 na Lafranconi za rýchlu jazdu. Išla som s Gizmom na veterinu, akútne. Keď počuli, že je zle so psíkom, povedali iba ´Nasledujte nás´ a previedli ma cez Lafranconi, Sitinu až po Lamač," napísala spokojná majiteľka psíka a jedných dychom dodala: "Ďakujem veľmi pekne. Gizmo je zachránený. Ďakujem!"

Bratislavskí policajti sa vyznamenali:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)


Prečítajte si aj:

Prekvapivý postup bratislavských policajtov: Zastavili Miriam, toto z ich strany rozhodne nečakala


Ľudský počin mužov zákona si rozhodne zaslúži pochvalu a uznanie. Na sociálnej sieti sa pod vodičkiným statusom rozpriadla vášnivá debata, v ktorej diskutujúci slovami chváli nešetria. "Super, páni policajti," napísala Maja a Tomi dopísal: "Viac takých. Pekne, že sa nájdu aj takíto policajti dnes."

Bratislavskí policajti sa vyznamenali:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Máte s policajtmi podobnú skúsenosť? Dajte nám vedieť na tipy@topky.sk

Viac o téme: PomocHliadkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu