Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slovák (29) prežil peklo na kúpalisku v Nemecku: Chceli ho utopiť, záchrana v poslednej chvíli

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: deviantart.com)

KLEINMACHNOW - Obrovský šok zažili kúpajúci sa v nemeckom bazéne Kiebitzberg. Na hladine spozorovali nehybné telo muža. Slováka museli záchranári resuscitovať a previezli ho do nemocnice

Polícia má plné ruky práce. Pátrajú po dvoch neznámych mužoch, ktorí podľa očitých svedkov topili ďalšieho muža. Dvaja agresori zatlačili Slováka (29) opakovane pod vodnú hladinu vo vonkajšom bazéne Kiebitzberg.   

Slovák (29) prežil peklo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: freibadkiebitzberge.de)

Bezvládne telo plávajúce na bruchu na hladine si všimol plavčík, ktorý okamžite bežal na pomoc. Vytiahol ho z bazéna a okamžite začal s resuscitáciou. Zarážajúce je, že v tom čase boli obaja podozriví ešte na mieste, akonáhle sa rozebehla záchranná akcia, zobrali nohy na plecia a z areálu utiekli cez plot.


Prečítajte si aj:

Pátranie po väzňovi, ktorý ušiel z väznice v Lepoldove, stále pokračuje


Ako informuje pnn.de, incident sa odohral ešte uplynulý piatok okolo 19-tej hodiny. Slováka, ktorý žije v Nemecku, previezli do nemocnice so život ohrozujúcimi zraneniami, kde je stále hospitalizovaný. Podľa očitých svedkov páchatelia na seba celý deň pútali pozornosť a svojím neprimeraným správaním obťažovali ostatných kúpajúcich sa. V areáli bolo približne 4000 ľudí. Polícia teraz po mužoch vo veku medzi 30 - 40 rokov pátra. 

Viac o téme: SlovákKiebitzbergMúetvola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu