Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pochod extrémistov Bratislavou skončil trapasom: Vlajka dala šašovi na VIDEU KO!

Marián Magát počas sobotňajšieho protestu
Marián Magát počas sobotňajšieho protestu (Zdroj: FB)

BRATISLAVA – Bratislavský protest extrémistov odhliadnuc od nižšej účasti ako pred rokom zaujal aj krátkym divadelným predstavením, v ktorom hlavnú úlohu zohral bývalý kandidát do parlamentu za ĽSNS Marián Magát. Skončilo to však inak, ako zrejme plánoval.

Pred Magáta ako sudcu najvyššieho súdu postupne privádzali obžalovaných, ktorými boli slovenskí politici so skomolenými menami, ako napríklad Andrej Kiška, Robert Kališniak či Robert Ficoto. Celú maškarádu sa extrémista usiloval ukončiť roztrhnutím vlajky Európskej únie. "Kto chce kúsok zástavy? No tak ľudia, nebojte sa!" vyzýval.

Prihliadajúcim sa tak o chvíľu naskytol pohľad ako z rozprávky Ťahal dedko repu, keď viacero ľudí ťahalo vlajku, no hodnú chvíľu ju nikto nedokázal pokoriť. "To je materiál, krucinál,“ okomentoval snahu aj samotný rečník, ktorý tak, hoci sa usiloval vyzerať v sudcovskom talári vznešene, nakoniec vyznel ako šašo.

Pavol Zlacký - Extrémisti vs. vlajka EÚ - z dnešného... | Facebook

S vlajkou Európskej únie si dávnejšie svoje užili aj vo Veľkej Británii. Jednu sa totiž pokúsil na tomto videu podpáliť zamaskovaný priaznivec krajne pravicovej strany Bolton North West Infidels. Narazil však na jeden problém - vlajky sú kvôli bezpečnostným predpisom vyrobené z nehorľavého materiálu. Po zavesení videa na internet sa tak namiesto uznania muž dočkal iba výsmechu.

Viac o téme: ProtestIslamizácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu