Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Zbesilej jazdy na LaFerrari: Známy podnikateľ z východu dofrajeroval!

podnikateľ na LaFerrari
podnikateľ na LaFerrari (Zdroj: Foto: YouTube/Tip čitateľa)

MICHALOVCE - Starý známy podnikateľ z východného Slovenska sa opäť postaral o poriadny rozruch. Nasadol do svojho luxusného auta LaFerrari a hlava-nehlava brázdil cesty. Pri zbesilej jazde zasa raz riskoval nie len svoj život a život spolujazdca, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky.

Vaše tipy

Podnikateľ zo Sobraniec, ktorý pochádza z Talianska, očividne vyčnieva z radu. Náš čitateľ upozornil na video, ktoré sa objavilo na internete. "Jazdenie po cestách Michaloviec 240 km/h, Talian Diego R.," napísal. V obrovskej rýchlosti podnikateľ so spolujazdcom doslova letí, ostatných účastníkov cestnej premávky necháva ďaleko za svojím luxusným tátošom.


Prečítajte si aj: 

VIDEO Porsche prekročilo na Soroške rýchlosť o 103 km/hod: Policajti auto zastavili a stratili reč


Ruku na srdce, takáto jazda rozhodne nepatrí na cestu spájajúcu Michalovce so Sobrancami. Aj keď ide o štátnu cestu vedúcu až do Vyšného Nemeckého na hranicu s Ukrajinou, maximálna povolená rýchlosť je aj tam 90 km/hod. Je potrebné podotkúť, že štátna cesta prechádza obcami, kde je povolená rýchlosť 50 km/hod. Ako informovala hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová, polícia prípad postúpila na príslušný dopravný inšpektorát, ktorý vykonáva objasňovanie priestupku na úseku bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Vodič sa trestu zrejme nevyhne.

Podnikateľ je stará známa firma. V novembri minulého roka krátko po opustení servisu nabúral v Budapešti. Pozrite si video incidentu, ktoré nasnímal vodič idúci za Diegom.

Viac o téme: RýchlosťDiegoSobrance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu