Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrat v ostro sledovanom prípade zbitého Adamka (9 mes.): Identita podozrivého vám vyrazí dych!

Adamko mal podliatinu na líčku a stopu po uhryznutí na rúčke Zobraziť galériu (3)
Adamko mal podliatinu na líčku a stopu po uhryznutí na rúčke (Zdroj: Foto: Facebook)

TRNAVA - Prípad okolo zbitého Adamka, ktorého si mama prevzala s plačom z jaslí, stále rezonuje v mysliach Slovákov. Polícia sa ním intenzívne zaoberá, najnovšie odobrali matke a jej partnerovi odtlačky zubov.

"Včera som bola na odtlačky zubov a partner ide v pondelok," povedala nám Adamkova mama Veronika. Doplnila, že kvôli adekvátnemu prešetreniu prípadu sa podrobí aj detektoru lži, Termín, kedy by mala na otázky pod prístrojom odpovedať, zatiaľ nie je známy. "Výsledky z odtlačkov zubov môžu trvať aj mesiac," tlmočila nám mama policajné slová. 


Prečítajte si aj:

Prípad zbitého Adamka (9 mes.) v trnavských jasliach: Rodičia prehovorili o desivých okamihoch


Veronika synčeka vychováva so svojím partnerom, ktorý nie je jeho biologickým otcom. Zaujímalo nás, koho podľa nej polícia v prvom rade podozrieva z chlapčekových zranení. "Ja mám pocit, že mňa a partnera. Lenže to je nezmysel," rezolútne poprela svoje slová. Veronika je momentálne s Adamkom doma na materskej dovolenke, venuje mu všetku starostlivosť a voľný čas. "Spokojná budem, až keď to vyriešia," uzavrela.

Polícia koná

Na výsledky policajného vyšetrovania si ale budeme musieť počkať. "V rámci vyšetrovania sa viacero osôb podrobí snímaniu odtlačku chrupu. Ide o štandardný procesný úkon, pri ktorom bol do vyšetrovania pribratý odborník zo stomatológie. Odobratý odtlačok bude následne predložený na ďalšie znalecké skúmanie," potvrdila hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová. 

Obrat v ostro sledovanom
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Šokujúci prípad sa dostal do povedomia, keď babička zverejnila fotky doráňaného vnúčika na sociálnej sieti. Podľa tvrdenia Adamkovej rodiny, chlapčeka zbili v Súkromných detských jasliach Karolínka v Trnave. Dieťatko si v takomto stave prevzala mama Veronika v poobedňajších hodinách. Tvrdila, že učiteľka, ktorá jej synčeka odovzdala, bola pod vplyvom alkoholu. Jej kroky smerovali na ošetrenie do nemocnice a na políciu. Jasle sa od celého prípadu dištancujú. Adamka im je ľúto, nevedia si vysvetliť, ako mohlo k zraneniam dôjsť.   

Obrat v ostro sledovanom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

"Adamka je nám ľúto a prajeme mu, aby sa čo najrýchlejšie uzdravil. Odmietame však akúkoľvek vinu za jeho zranenia. Veríme, že osoby zodpovedné za Adamkove zranenia budú niesť zodpovednosť za spôsobené následky," zverejnili súkromné jasle Karolínka okrem iného v reakcii na medializované informácie. 

 

Viac o téme: DieťaJasleBitkaTrnavaAdamko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu