Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Odstrašujúce VIDEO zbesilej jazdy opitej Miroslavy po hádke: Moment smrti nevinnej Mišky!

Pri nehode zomrela nevinná Miška Zobraziť galériu (4)
Pri nehode zomrela nevinná Miška (Zdroj: foto: tv markíza)

TREBIŠOV - Pri nedeľňajšej nehode vyhasol život nevinnej Mišky (20). V protismere do nej narazila 30-ročná vodička na peugeote. Polícia okamžite konala. Lekárske výsledky potvrdili, že Miroslava, ktorá smrteľnú nehodu spôsobila, mala v krvi až 2,5 promile.

Aj keď sa zábery zo smrteľnej nehody objavili na internete skôr, teraz ich polícia zverejnila aj oficiálne, ako výstrahu pre vodičov. "Vzhľadom na to, že výsledky lekárskeho vyšetrenia krvi na zistenie požitia alkoholických nápojov  u 30-ročnej vodičky  vozidla zn. Peugeot boli pozitívne s výsledkom 2,5 promile je potrebné, aby široká motoristická verejnosť vnímala, resp. videla správanie sa vodiča v cestnej premávke pod vplyvom alkoholických nápojov," vysvetlila hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová.

Odstrašujúce VIDEO zbesilej jazdy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)


Prečítajte si aj:

VIDEO Posledné sekundy pred vyhasnutím mladého života: Miškina (†20) osudová čelná zrážka


Náraz v obrovskej rýchlosti

Tachometer vodičky Miroslavy, ktorá narazila, sa zastavil na rýchlosti 131 km/hod. Trebišovčanka je teraz v nemocnici, zotavuje sa zo závažných poranení chrbtice, jej stav je stabilizovaný. Ako informovala televízia Joj, Miroslava sa v osudný deň pohádala s priateľom a popíjala, potom sadla za volant. Spôsobila smrť nevinnej mladej ženy. "Vodička (30) z Trebišova bude po vykonaní procesných úkonov pravdepodobne obvinená zo zločinu usmrtenia, za ktorý jej hrozí trest odňatia slobody na štyri až 10 rokov," doplnila Mésarová.  

Odstrašujúce VIDEO zbesilej jazdy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Miška je už v nebi 

Miška zahynulu po desivej zrážke v nedeľu okolo pol tretej popoludní na ceste medzi obcami Vojčice a Horovce. U nej polícia požitie alkoholu nezistila. Aj keď na mieste zasahovali privolaní záchranári, Miška, žiaľ, utrpela zranania nezlúčiteľné so životom. Za usmievavou mladou ženou smúti široká verejnosť, z tragédie sa najbližší nedokážu spamätať. Miška vyštudovala kynológiu a milovala psov.  

Odstrašujúce VIDEO zbesilej jazdy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: foto: tv markíza)

Pozrite si video smrteľnej nehody, vodička neovláda auto, jazdí zo strany na stranu, až nasleduje náraz 

Tragická dopravna nehoda okres Trebišov 29.5.2016
 

Viac o téme: NehodaTragédiaZrážkaTrebišov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu