Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vodič v Bratislave prežil nočnú moru: Zatrúbil... to, čo prišlo potom, nečakal ani vo sne

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky hrozí v prípade preukázania viny 43-ročnému Rastislavovi Š. z Bratislavy, ktorého vyšetrovateľ obvinil z prečinu nebezpečného vyhrážania. Uprostred cestnej premávky mu rupli nervy a vybíjal si zlosť na druhom šoférovi.

Tragická dopravná nehoda: Vodič (†48) zahynul pri čelnej zrážke, môže za to osudová chyba

"Podľa doterajšieho vyšetrovania sa mal obvinený skutku dopustiť vo štvrtok (19.5.) popoludní pred semaforom na križovatke ulíc  Galvaniho – Rožňavská, v smere k obchodnému domu. Obvinený mal zo svojho motorového vozidla slovne pokrikovať na ďalšieho vodiča, ktorý na neho počas predchádzajúcej jazdy v cestnej premávke použil klaksón," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Obvinený mal podľa polície s nožom v ruke pristúpiť k vozidlu poškodeného a vyhrážať sa mu zabitím. Komunikácia obvineného nakoniec vyústila do agresívneho správania a nožom mal na viacerých miestach poškodiť jeho vozidlo. "Nakoniec si mal obvinený poškodeného mobilným telefónom odfotografovať, v dôsledku čoho u neho vzbudil dôvodnú obavu o život a zdravie," doplnila Mihalíková.

Privolaná hliadka v tom čase podozrivého muža krátko po čine obmedzila na osobnej slobode a eskortovala na príslušné policajné oddelenie. Po vykonaní všetkých potrebných úkonov a vznesení obvinenia bol umiestnený do cely policajného zaistenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu