Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO bizarnej nehody v Žiline: Marek (33) narazil, z vraku odišiel, policajtom vyrazil dych

nehoda v Žiline Zobraziť galériu (3)
nehoda v Žiline (Zdroj: Foto: polícia)

ŽILINA - Vskutku bizarnú nehodu riešia žilinskí policajti. Marek v rýchlosti narazil do stĺpa, v šoku ale vystúpil a z miesta odišiel. Po tom, čo k havarovanému autu dorazili policajti, stratili dych. V prístrojovej doske bol zapichnutý úlomok ľudskej kosti.

Ako informovala hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová, nehoda sa stala ešte cez víkend v Žiline. "33-ročný vodič viedol vozidlo Mercedes Benz po Ulici vysokoškolákov od centra mesta Žilina smerom na sídlisko Vlčince. V dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam a vlastnostiam vozidla, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, pri prechádzaní kruhového objazdu pri mestskej plavárni narazil do stĺpu verejného osvetlenia," opísala policajná hovorkyňa. 

FOTO bizarnej nehody v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Kosť zapichnutá v prístrojovej doske

Incident sa stal v noci zo soboty na nedeľu. Po náraze Marek z auta vystúpil a odišiel. O niekoľko minút dorazila na miesto policajná hliadka. V aute našla šokovanú 18-ročnú spolujazdkyňu. Na miesto bol privolaný aj kriminalistický technik. "Okrem krvných stôp si kriminalistický technik všimol aj úlomok kosti zapichnutej uprostred prístrojovej dosky. Nakoľko vzniklo dôvodné podozrenie, že úlomok ľudskej kosti s dĺžkou asi 6 cm môže patriť zranenému vodičovi, kriminalistický technik vykonal jej predbežnú analýzu a vyrozumel dopravného policajta."

Upozornenie. Obrázok nie je vhodný pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

FOTO bizarnej nehody v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Okamžite sa rozbehlo pátranie po zranenom vodičovi. "Zraneného vodiča našla policajná hliadka Obvodného oddelenia PZ  Žilina – východ na ulici Bôrická cesta, pri vstupe do garáží obytného komplexu. Po príchode bol muž pri vedomí a sťažoval sa na zranenú ruku a nohu," doplnila Balogová.


Prečítajte si aj:

FOTO Desivej nehody pri Galante: Zrážka s kamiónom sa stala Milanovi (†32) osudnou


Policajti vzápätí privolali mužovi záchranku. "Muž utrpel fraktúru predlaktia," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Po ošetrení previezli Mareka do nemocnice aj s úlomkom kosti. Lekári mladému vodičovi napokon odlomenú kosť implantovali. "U vodiča bol nariadený aj odber krvi na zistenie prítomnosti návykových látok. Okolnosti dopravnej nehody naďalej vyšetruje polícia v Žiline," uzavrela policajná hovorkyňa. 

 

 

Viac o téme: NehodaKosťPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu