Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Policajti otvorili mrazničku v byte v Šahách a položilo ich to na kolená: Hrozivé slová matky!

matka ukrývala mŕtve novorodeniatko v mrazničke Zobraziť galériu (3)
matka ukrývala mŕtve novorodeniatko v mrazničke (Zdroj: foto: tv joj)

ŠAHY - Nepochopiteľný prípad vyšetrujú nitrianski kriminalisti. V byte 32-ročnej ženy v Šahách ich čakal šokujúci nález. V mrazničke objavili v igelite zabalené telíčko novorodeniatka.

Jana (32) porodila dieťatko približne pred dvoma rokmi v siedmom mesiaci. Do nemocnice nešla, dieťatko priviedla na svet doma v kúpelni. Vtedy žila u svojho priateľa v Maďarsku. Podľa jej slov sa dieťatko narodilo mŕtve. Zabalili ho do igelitu a vložili do mrazničky.

S otcom dieťatka, ktorý o všetkom vedel, sa žena rozišla a vrátila sa na Slovensko. Telíčko ostalo u muža v Maďarsku. Približne pred pol rokom jej muž telíčko priniesol so slovami, že s ním nechce mať nič spoločné. Jana ho opäť vložila do mrazničky. "Mňa to mrzí, ale nechcem sa k tomu vyjadrovať. Stalo sa, čo sa stalo a je to veľká vina môjho priateľa. Nikomu som neublížila," povedala matka pre televíziu Joj. O tom, že dieťatko bolo v mrazničke, údajne nevedela. 

Policajti otvorili mrazničku v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Polícia objavila telíčko v stredu v byte na štvrtom poschodí v Šahách. Upozornil ich na to približne po pol roku, čo mŕtveho chlapčeka priniesol matke práve jeho otec. 

Obyvatelia bytovky sú šokovaní. Podľa ich slov je Jana vzorná matka, ktorá sa príkladne stará o svoje tri deti (12,8,6). Jej blízka kamarátka o ničom nevedela. "Povedala mi, že potratila v šiestom mesiaci. To som ani nevedela, že bolo v mrazničke. Som v šoku, neviem, čo mám na to povedať," uviedla. 

Policajti otvorili mrazničku v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Ako informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová, polícia sa prípadom intenzívne zaoberá. Vzhľadom na citlivosť prípadu a prebiehajúce vyšetrovanie sa k prípadu nevyjadruje. 

 

 
 
 

 

 

 
 

Viac o téme: MrazničkaDieťaŠahy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu