Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vážna nehoda pri Vranove nad Topľou: Po zrážke dvoch áut, traja zranení

(Zdroj: Foto: Polícia)

VRANOV NAD TOPĽOU - Skoro ráno sa stala dopravná nehoda na východe Slovenska v obci Holčíkovce. Na ceste sa zrazili dve autá, záchranári museli ratovať troch ľudí.

Ako informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Zuzana Farkasová okolo ôsmej ráno boli hasiči z Holčíkoviec vyslaní k vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na štátnej ceste v Holčíkovciach v okrese Vranov nad Topľou. Pri nehode sa zrazili dve osobné motorové vozidlá, účastníkmi nehody boli piati ľudia. Hasiči poskytovali zraneným predlekársku prvú pomoc a na vozidlách vykonávali protipožiarne opatrenia. 

Podľa hovorcu záchranárov Borisa Chmela boli na mieste ošetrení traja ľudia. "Jedenásťročný chlapec mal narazený hrudník, 67-ročná žena utrpela pomliaždeniny v driekovej oblasti a 68-ročný muž mal poranený hrudník," uviedol Chmel s tým, že všetkých troch previezli záchranári do nemocnice vo Vranove nad Topľou. 

Ako informovala hovorkyňa prešovských policajtov Jana Migaľová, polícia sa prípadom intenzívne zaoberá, alkohol u vodičov nezistila.  

 

 

Viac o téme: NehodaZrážkaHolčíkovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu