Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kampaň na lekárne Penty čelí trapasu: Pacientov lakáli na pornoherečku, pikatné FOTO

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Toto nečakali. Známa lekáreň, ktorá patrí finančnej skupine Penta, si poriadne zavarila. Ani vo sne by firma nepomyslela, že do svojej reklamnej kampane obsadí ženu, ktorá má za sebou naozaj poriadne pestrú minulosť.

Známej sieti lekárni Dr Max sa prihodil v Česku poriadny trapas. Na reklamnú kampaň si nevybrali príliš vhodného adepta. Konkrétne ide o ženu, ktorá potenciálnym zákazníkom lekárne z reklamnej kampane ponúka kartu výhod. Firma zrejme netušila, koho si na to objednala. Dotyčná plavovláska totiž účinkovala aj v pikantnom videu, kde sa vyzliekla úplne do naha. Upozornil na to český novinár Michael Skřivan.

Kampaň na lekárne Penty
Zobraziť galériu (7)

Sieť lekární Dr Max má svoje lekárne aj na Slovensku a patrí pod finančnú skupinu Penta. Čo na túto nemilú udalosť hovorí samotná finančná skupina, sme sa spýtali jej hovorcu Gabriela Tótha. Ten iba stroho poznamenal, že sa k tomu nechcú vyjadrovať. "Z pohľadu Penty ako akcionára sa k tomu nebudeme vyjadrovať," zareagoval pre Topky Tóth.

Zložitá finančná situácia

Oveľa zhovorčivejší bol už hovorca lekární spoločnosti zo susedného Česka. Ten priznal, že žena v minulosti nakrúcala pikantnosti a zároveň sa objavila aj v reklame ich spoločnosti. "Od samotnej aktérky vieme, že ide o záležitosť starú asi dva a pol roka - teda oveľa staršie než kampaň Dr. Max ČR - a podľa jej vyjadrenia chcela týmto spôsobom vyriešiť zložitú finančnú situáciu," ozrejmil situáciu Michal Petrov, hovorca, ktorý komunikuje za českú pobočku lekární.

Žena účinkovala v známom českom videokastingu
Zobraziť galériu (7)
Žena účinkovala v známom českom videokastingu  (Zdroj: Czechcasting)

Zlyhala dôvera

Zároveň priznal, že to firme nie je príjemné. "Nie je nám to príjemné, pretože to kompromituje dobré meno lekárenskej siete Dr. Max. Ide vlastne o produkt dôvery - my sme dôverovali agentúre, ktorá nám reklamnú kampaň pripravovala, a ona zase dôverovala herečke, že jej poskytla kompletnú profesijný profil," vysvetľuje Petrov z ich pohľadu nešťastný incident s tým, že ich to mrzí.

Tvár kampane išla do naha
Zobraziť galériu (7)
Tvár kampane išla do naha  (Zdroj: Czechcasting)

"Mrzí nás to ako vo vzťahu k našim pacientom, tak aj s ohľadom na našich zamestnancov, ktorých sa to tiež dotýka," dodal hovorca a zároveň prezradil, že pripravujú novú reklamnú kampaň. Teraz je už pradvepodobné, že si spoločnosť poriadne overí, koho postaví pred kameru.

Kampaň na lekárne Penty
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Czechcasting)

Viac o téme: LekáreňErotikaReklamaPentaKampaDR max
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu