Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Podvodníka, ktorý sa vydáva za španielskeho vojaka: Ak ste ho videli, volajte 158

Jakub Starinský Zobraziť galériu (2)
Jakub Starinský (Zdroj: Foto: polícia)

ZVOLEN - Polícia má plné ruky práce. Pátra po 23-ročnom Jakubovi Starinskom z Ľubochne, ktorý je obvinený z krádeže. Klame vymyslenými historkami. Ak ste ho videli, alebo viete, kde by sa mohol nachádzať, volajte políciu.

Ako informovala hovorkyňa banskobystrických policajtov Mária Faltániová,  muž sa vydáva za španielskeho vojaka, plukovníka Thobiasa Gosarraha, ktorý je vraj arabského pôvodu. Známy je tým, že navštevuje pohostinské zariadenia, kde si objednáva stravu alebo spoločenské akcie pre svojich "bratov", vo svojich príbehoch je veľmi suverénny a používa identitu osôb, ktoré už v minulosti podviedol.

FOTO Podvodníka, ktorý sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Pri objednávkach ponúka finančnú hotovosť od troch do desaťtisíc eur a objednáva drahé jedlá a nápoje. Akcie sa však nikdy neuskutočnia. Oblečený chodí hlavne v maskáčoch, no akcie pre rôzne firmy objednáva aj v elegantnom oblečení. S podvodmi je známy už aj v Českej republike, kde je evidovaný ako nežiaduca osoba. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Viac o téme: PátranieJakub Starinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu