Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

IKEA sťahuje z trhu ďalší nebezpečný výrobok: Hrozí zásah elektrickým prúdom

Nohy stojacej a stolovej lampy GOTHEM Zobraziť galériu (2)
Nohy stojacej a stolovej lampy GOTHEM (Zdroj: Foto: Ikea)

BRATISLAVA - IKEA žiada zákazníkov, ktorí si zakúpili nohu stolovej alebo stojacej lampy GOTHEM, aby ju okamžite prestali používať a priniesli späť do obchodného domu IKEA, kde im v plnej výške vrátia peniaze.

IKEA sťahuje z predaja nohy stolových a stojacích lámp GOTHEM kvôli možnému riziku elektrického šoku. V niekoľkých prípadoch sa v lampách našli poškodené káble. Tie môžu zapríčiniť elektrickú vodivosť kovového tela lampy a hrozí nebezpečenstvo úrazu

Tovar vráťte aj keď funguje

Obchodný reťazec žiada zákazníkov, ktorí si tento tovar zakúpili, aby ho okamžite prestali používať a priniesli späť do obchodného domu IKEA aj v tom prípade, ak je lampa funkčná. Zákazníkom vrátia peniaze v plnej výške.

Ako infromuje IKEA na svojej stránke, zastavenie predaja sa vzťahuje na všetky tri modely lampy GOTHEM – nohu stolovej lampy dvoch rôznych výšok a nohu stojacej lampy. 

Najdôležitejšia je bezpečnosť

IKEA doposiaľ nedostala od zákazníkov žiadne hlásenie o vážnom úraze. Dvaja zákazníci a jeden pracovník obchodného domu však informovali o tom, že boli zasiahnutí elektrickým prúdom. Bezpečnosť výrobkov je pre obchodný reťazec hlavnou prioritou. Aby sa predišlo zabrániť ďalším nehodám reťazec sťahuje z predaja všetky nohy stolových a stojacích lámp GOTHEM. 

Nohy stolových a stojacích lámp GOTHEM sa predávajú na všetkých trhoch IKEA od októbra 2015. Vrátiť je ich možné v obchodnom dome IKEA, kde budú zákazníkom vrátené peniaze v plnej výške. Doklad o kúpe - pokladničný blok nie je nutné predložiť.
 
 

Viac o téme: TrhLampyIkeaStojany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu