Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fantóm v uliciach Bratislavy stále vyčíňa: Ďalší útok močom na bezbrannú ženu, deviata obeť

 identikit útočníka Zobraziť galériu (2)
identikit útočníka (Zdroj: Foto: polícia)

BRATISLAVA - V uliciach Bratislavy stále vyčíňa neznámy páchateľ a na vystrašené ženy útočí močom. Polícia od začiatku roka zaznamenala už deväť týchto nechutným prípadov, posledný včera neskoro večer.

Močom na zastávke mestskej hromadnej dopravy Novohradská v Bratislave zaútočil v utorok krátko pred pol desiatou večer neznámy páchateľ na 29-ročnú ženu. Po útoku ušiel po Turčianskej smerom na Trenčiansku ulicu. Páchateľ bol približne 185 cm vysoký, mohol mať asi 24 rokov, bol štíhlej športovej postavy. Oblečenú mal modrú zimnú bundu s kapucňou, modré rifle a obuté mal bledé tenisky.

Fantóm v uliciach Bratislavy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Od začiatku roka deväť útokov

Ako uviedla hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová, od začiatku roka do utorkového večera policajti prijali deväť oznámení v súvislosti s útokmi močom a výkalmi na ženy. Vo všetkých prípadoch bolo začaté trestné stíhanie vo veci pre výtržníctvo, po zatiaľ neznámom útočníkovi policajti stále pátrajú.

Policajti pracujú s viacerými vyšetrovacími verziami. "Viac informácií nie je možné poskytnúť, aby nedošlo k zmareniu vyšetrovania," dodala Kurucová. Ženy policajti zároveň vyzývajú, aby po takomto útoku ihneď volali políciu. Oznámenie, ktoré je podané s väčším časovým odstupom po čine, podstatne zhoršuje možnosť tento skutok objasniť a páchateľa zadržať.

 

 

 

Viac o téme: PáchateľMočútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu