Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Proroctvo jasnovidca sa napĺňa: Kruciálne následky volieb, mrazivé slová o Slovensku!

Jozef Bukai Zobraziť galériu (2)
Jozef Bukai

BRATISLAVA – Začiatkom roka sme na Topkách zverejnili predpoveď jasnovidca Jozefa Bukaia, v ktorej hovoril o veľkých zmenách na slovenskej politickej scéne. Jeho slová sa začínajú napĺňať. Exkluzívne pre Topky teraz prezradil, ako sa bude vyvíjať povolebná situácia.

Jozef Bukai veštil na začiatku roka veľké zmeny v domácej politike, ktorej následky môžu byť podľa jasnovidca kruciálne a radosť predčasná. Politici budú v zákulisí rozohrávať svoje špinavé hry bez ohľadu na to, aké karty boli rozdané počas volieb.

Jeden z najslávnejších Rusov zomrel tak, ako mu predpovedala veštkyňa: Spojenie so Slovenskom!

Podľa najnovšej vízie slovenského jasnovidca nás čaká „akési opravné kolo volieb alebo upravenie programu niektorých strán.“ Situácia po voľbách bude napätá, ale nakoniec všetci podľahnú vplyvu Roberta Fica, aj keď sa bude situácia naoko vyvíjať inak. „Na pomyselných mapách humoristov vzniknú Ficília a Kotlefašia a nahradia malú bodku menom Slovensko,“ predpovedá Bukai.

Zachráni nás Kiska

Čoskoro sa objavia pokusy rôzneho druhu a prázdne politizovanie, ktoré bude divadlom pre zaslepenie voliča – občana. Pozor by si na Slovensku mali dávať najmä etnické skupiny. „A nie iba oni. Pokiaľ Slovač, ktorá má zrejme v genetickom kóde sebapoškodzovanie a utláčanie, niečo radikálne neurobí, tak môže vzniknúť to, čo malo byť dávno zaniknuté a odomknúť sa to, čo malo byť uzamknuté a kľúč mal byť zničený,“ varuje jasnovidec.

Bukai zároveň dodal, že situáciu hrdinsky podrží prezident Andrej Kiska ako správny človek s empatickým a ľudským cítením. „Nemáme čo ľutovať, práve naopak. Buďme hrdí, že sme ho volili,“ dodal známy veštec.

Najmrazivejšie však vyznieva posledná predpoveď jasnovidca zo začiatku roka: „Veľmi zreteľne vidím Slovensko na európskej stene hanby. Netuším presne, čo bude hlavnou príčinou, ale budeme na smiech viac, ako kedykoľvek predtým.“ Žeby sa veštba bytostne týkala výsledku našich parlamentných volieb, keď sme si do parlamentu zvolili stranu, o ktorej teraz svet píše v súvislosti s neonacizmom?

Proroctvo jasnovidca sa napĺňa:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Voľby 2016Jasnosvidec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu