Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Posledné slová súboristov kamarátom do folklórneho neba: Martin bol primášom, Emil tanečníkom

Za mladými mužmi smútia najbližší a široké okolie Zobraziť galériu (3)
Za mladými mužmi smútia najbližší a široké okolie (Zdroj: Foto: Facebook/Trnafčan)

TRNAVA - Celé Slovensko zasiahla správa o tragickej smrti švárnych mladých mužov Martina (†20) a Emila (†22). Obaja pôsobili v ľudovom súbore Trnafčan, žiaľ, už sú vo folklórnom nebi. Smútia za nimi najbližší, celý súbor, kamaráti a známi.

Z nešťastia sa blízki nedokážu spamätať. Uveriť tomu, že Martin a Emil navždy odišli, je pre každého veľmi ťažké. "S obrovským zármutkom v srdci oznamujeme, že dňa 1.3.2016 nám do folklórneho neba odišli naši dvaja chlapci. Primáš našej ľudovej hudby Martin Skaličan a bývalý tanečník Emil Dubovský tragicky zahynuli pri autonehode v utorok podvečer," zverejnil folklórny súbor Trnafčan na svojom facebookovom profile pár dní po nešťastí.

Pri čítaní slov plných kamarátskej lásky sa tlačia slzy do očí. "Dávajte na nás pozor chalani! Nikdy na vás nezabudneme a v našich srdciach ostanete naveky," znie posledný odkaz súboristov do neba.

Posledné slová súboristov kamarátom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook/Trnafčan)

Nešťastie sa stalo okolo pol ôsmej večer, keď sa Martin s Emilom viezli od Ružindola do Trnavy. V ľavotočivej zákrute nezvládol vodič riadenie a dostal s autom šmyk, následne narazil do Škody Octávia, kde bola mladá rodina s dvomi synčekmi (4, 6). Príčinou zrážky bola pravdepodobne neprimeraná rýchlosť jazdy. Obaja mladí muži utrpeli pri nehode zranenia nezlúčiteľné so životom.

Posledné slová súboristov kamarátom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Viac o téme: TragédiaTrnafčan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu