Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Marian si v supermarkete všimol akciovú fintu na FOTO: Ľudia len slepo nakupovali

Úžasná akcia? Zobraziť galériu (2)
Úžasná akcia? (Zdroj: Tip čitateľa, Marian)

LUČENEC – Ľudia si mysleli, že kupujú rajčiny za smiešnu sumu, vtipne poznamenal náš čitateľ Marián, ktorý nám do redakcie poslal zaujímavú fotografiu zo supermarketu.

„Bolo celkom zábavné sledovať ľudí, ktorí si naozaj mysleli, že paradajky stoja 22 centov a názov tovaru prehliadali. Slečna za informačným pultom má svoje pracovisko asi šesť metrov od tej cenovky, ale zrejme ju to vôbec neštvalo, alebo tak ďaleko nedovidí,“ napísal k fotografii z Kauflandu v Lučenci Marián, ktorý si nezrovnalosť všimol a „akciové reďkovky“ nekúpil. „Ďakujeme zákazníkovi za informáciu. Tovar a cenovka neboli vymenené súčasne, za čo sa ospravedlňujeme,“ vysvetlil omyl hovorca Kauflandu Martin Gärtner, ktorého sme požiadali o reakciu.

Na internete kúpili šaty, z toho, čo im došlo, sa museli smiať: Inzerát verzus krutá realita

Marian dodal, že chaoticky rozložené cenovky v obchode videl už viackrát, keď zmätene pátral po cenách potravín. „A ešte jedna drobnosť. Ak si pôjdete nakúpiť, tak sa pozrite, akú majú cenu tie naše super kvalitné, slovenské paradajky. Treba si všimnúť cenu za kilogram a až potom sa zhrozíte, že stoja aj 10-12 eur za kilogram! Tak je to u nás na Slovensku. Banány, mandarínky a iné cez pol zemegule dovezené za 69 centov a slovenské paradajky za 10 eur,“ rozhorčil sa Marián z Lučenca.

Marian si v supermarkete
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tip čitateľa, Marian)

Viac o téme: SupermarketReďkovky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu