Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dráma na Dunaji: Čech (†40) skočil z mosta, vytiahli ho mŕtveho

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Bratislavskí hasiči boli dnes krátko pred 14-tou hodinou na nohách. Zachraňovali topiaceho sa človeka, ktorý z Mosta Apollo skočil do rieky Dunaj. Žiaľ, 40-ročného muža sa zachrániť nepodarilo.

"Dnes krátko pred 13.45 h sme prostredníctvom linky 112 prijali oznámenie o údajnom skoku osoby mužského pohlavia z Mosta Apollo do vodného toku rieky Dunaj," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková s tým, že oznámenie hliadka preverila a jeho hodnovernosť potvrdila.

Na miesto sa ihneď dostavili príslušníci poriečneho oddelenia Policajného zboru, ktorí za asistencie hasičov v úseku približne druhého riečneho km vodného toku Dunaj, vytiahli na breh telo muža bez známok života. "Podľa doterajších informácií sa pravdepodobne jedná o 40-ročného muža, občana Českej republiky. Presné príčiny a okolnosti smrti muža budú známe až po obdržaní záverov z pitvy, ktorú nariadil vykonať ohliadajúci lekár," doplnila Mihlaíková.

Poverený príslušník Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Na mieste zasahovalo 19 hasičov s piatimi kusmi hasičskej techniky. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

 

Viac o téme: DunajMužHasiči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu