Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Život študentov Prešovskej univerzity: Takto sa žije mladým ľuďom, môžete im závidieť

(Zdroj: Foto: youtube)

PREŠOV - Vydarené video natočili študenti Filozofickej fakulty Prešovskej univerzity v Prešove. Krátky film nabitý pozitívnou energiou zachytáva rozmanitosť fakulty, kde mladí ľudia študujú, prežívajú voľné chvíle, no v každom prípade zažívajú najkrajšie roky svojho života. Pozrite si víťazné video a možno si aj vy zaspomínate na svoju Alma mater a študentské časy.

Vaše tipy

"Marketingové oddelenie našej fakulty vyhlásilo súťaž o Grafiku a film pre študentov Filozofickej fakulty," napísal nám čitateľ Tomáš, ktorý je študentom Filozofickej fakulty Prešovskej univerzity v Prešove a vysvetlil: "V grafike súťažiaci mohli predkladať svoje návrhy na logo FF a vo filme mali súťažiaci za úlohu natočiť krátky troj minútový film, ktorý bude znázorňovať rozmanitosť FF. Jednotlivých inštitútov, študijných odborov..."

Pozrite si video šikovných mladých ľudí. V krátkom filme sa im podarilo dokonale zachytiť atmosféru svojej vysokej školy a život študentov. Tvorcovia s videom zvíťazili v súťaži, ktorú vyhlásila samotná Filozofická fakulta PU v Prešove

Viac o téme: PrešovFilozofická fakultaPrešovská univerzita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu